Share
În atenția șoferilor: Ce restricții de circulație sunt în Baia Mare în aceste zile

În atenția șoferilor: Ce restricții de circulație sunt în Baia Mare în aceste zile

Participanții la trafic trebuie să știe că până luni, 26 septembrie, ora 24.00, circulația rutieră va fi restrictionată în anumite locuri din Baia Mare.

Mai exact, pe bd. Unirii (tronsonul cuprins între bd. Traian și bd. Republicii), pe str. Hortensiei (tronsonul cuprins între str. Școlii și bd. Unirii), respectiv pe str. Oituz (tronsonul cuprins între bd. Unirii și str. Lascăr Pană) în vederea desfășurării evenimentului “Sărbătoarea Castanelor”.

De asemenea, în data de 22 septembrie, începând cu ora 23.00, va fi închisă și parcarea situată pe bd. Traian (în fața Oficiului Poștal 1), în vederea organizării Paradei Sărbătorii, care se va desfășura pe traseul: bd. Traian – bd. Unirii – bd. Bucureşti – str. Culturii– str. Gheorghe Şincai – Piaţa Libertăţii.

Accesul autovehiculelor este restricționat până la data de 26 septembrie, ora 24.00, atât pe bd. Unirii (tronsonul cuprins între bd. Republicii și strada Hortensiei). cât și în parcarea publică din Piața Libertății.

Pentru a evita blocajele/ambuteiajele în trafic, șoferii sunt sfătuiți să evite aceste zone și să folosească rutele ocolitoare.

L.C.H.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu