Share
Expoziția “Nunta de la A la Z” a ajuns la a XIV-a ediție

Expoziția “Nunta de la A la Z” a ajuns la a XIV-a ediție

În perioada 21 – 23 februarie, la Baia Mare Value Centre (bd. București, nr.53) va fi deschisă Expoziția ”Nunta de la A la Z”, ediția a XIV-a, programul de vizitare fiind 10:00 – 21:00. Deschiderea oficială va avea loc vineri, 21 februarie, de la ora 11:00. Intrarea este liberă. Evenimentul este organizat de Camera de Comerț și Industrie (CCI) Maramureș, în parteneriat cu centrul comercial. Colaboratorul ediției din acest an este Liga Studenților ”Pintea Viteazul”.

“Aproximativ 40 de expozanți din județele Satu Mare, Bihor, Cluj și Maramureș vor expune spre vânzare la Expo ”Nunta de la A la Z” o gamă diversificată de produse și servicii în domeniul nunților și al evenimentelor. Pe lângă tendințele anului 2020 în materie de rochii de mireasă, viitorii miri vor mai găsi bijuterii și accesorii vestimentare, invitații de nuntă și botez, mărturii, decorațiuni pentru masa mirilor, aranjamente florale, decoruri pentru evenimente, restaurante, torturi și prăjituri, servicii foto-video-audio, servicii inchiriere ecran LED, consultanță evenimente, photo boothuri, pachete turistice, prosecco van etc”, explică reprezentanții CCI Maramureș.

Iată și câteva surprize ale acestei ediții:

  • căsătorii simbolice pentru 24 de ore, la standul Ligii Studentilor ”Pintea Viteazul” Baia Mare;
  • program artistic și curs gratuit de vals – programul va fi susținut de Cvartetul de coarde Profcafe Strings (în zilele de 22 și 23 februarie, de la orele 16:00, 17:00 și 18:00), respectiv de Academia de Dans și Creație Galactic Dance (în aceleași zile, de la 16:30 și 18:30). Totodată, în 22 și 23 februarie, de la 17.30, viitori miri sunt așteptați să învețe pași de vals în cadrul unui curs gratuit pe care Galactic Dance îl va susține.

Lasă un comentariu