Share
Ce vă rezervă astrele în noul an: Horoscop 2018

Ce vă rezervă astrele în noul an: Horoscop 2018

După ce anii precedenţi au fost caracterizaţi prin conflicte şi tensiuni, frământări şi răsturnări spectaculoase de situaţie, anul 2018 vine cu o notă de calm, cu perioade mai consistente de armonie pentru fiecare din noi. Avem acum posibilitatea să ne adaptăm schimbărilor şi să ne echilibrăm pe plan personal, social şi profesional.

       BERBEC

2018 va fi un an al marilor ambiţii profesionale pentru Berbeci. Mulţi dintre ei vor trebui să-şi revizuiască proiectele de viitor şi să facă alegeri importante în carieră. Eclipsa de soare din 13 iulie 2018 îi va determina să-şi reorganizeze locuinţa şi să reconsidere relaţiile cu cei dragi. Casa banilor este puternic activată, fapt care îi poate aduce după 15 mai surprize plăcute pe plan financiar. Finalul de an este propice cunoştinţelor noi, călătoriilor.

 

          TAUR

O regăsire a autenticităţii, dar şi revizuirea convingerilor  sunt principalele direcţii care vor guverna anul pentru Tauri. În primele cinci luni vor fi agitaţi, irascibili şi tensionaţi fără a avea o cauză precisă. După 15 mai, îi surprind cei din jur cu dorinţa lor de schimbare, de câştigare a independenţei, de îndepărtare din viaţa lor a ceea ce le limitează orizontul cunoaşterii. 2018 este un an bun pentru proiecte publicistice, examene importante. Dacă prima parte a anului va fi haotică şi tensionată, liniştea şi armonia se vor instala începând din august, când beneficiază de sprijinul prietenilor. Pe plan financiar e bine să fie atenţi la proiectele lipsite de realism, căci pot genera cheltuieli mari.

     

       GEMENI

Îndatoririle profesionale şi financiare sunt capul de afiş în 2018 pentru cei din zodia Gemenilor care, până în 15 mai, vor avea o viaţă agitată şi tumultoasă. Graţie tenacităţii lor bine-cunoscute, Gemenii vor putea duce la bun sfârşit un țel legat de carieră. Pentru ei se deschide o perioadă de 7 ani în care îşi vor reconsidera filosofia de viaţă. Luna februarie le-ar putea oferi şansa de a încheia un proiect educaţional sau comercial, iar eclipsa de soare din 13 iulie le va atrage atenţia că e momentul să-ți stabilizeze noi surse de venit.

               

                    RAC

Viaţa sentimentală, copiii, creativitatea, parteneriatele şi prieteniile vor guverna anul 2018, un an în care se vor risipi tensiunile familiale existente anterior. Se armonizează relaţiile cu copiii şi se aplanează conflictele mai vechi. Pentru cei singuri, cresc şansele de a-şi găsi perechea, iar pentru Racii care-şi doresc copii, 2018 este un an favorabil. . După 15 mai, își pot reactualiza proiectele pe termen lung şi pot reconfigura cercul de prieteni. Într-un interval de şase luni, începând cu 13 iulie, Racii au  şansa de a demara proiecte avantajoase financiar. Atenţie la tendinţa de a deveni aroganți şi egocentrici.

           

              LEU

Leii vor avea un an aglomerat cu multe datorii şi obligaţii, care se vor limpezi abia în a doua parte a anului. Mulţi dintre Lei îşi vor reface legătura cu locurile natale, cu rădăcinile, cu familia. Oaza de relaxare a Leilor ţine de dobândirea sau amenajarea locuinţei, de practicarea unui hobby alături de cei dragi. 2018 este anul în care Leii pot răsturna munţii, cu condiţia să-şi suflece mâinile şi să se apuce de treabă. E recomandat ca, în a doua parte a anului, să se ferească de speculaţiile financiare, care nu le sunt favorabile. În plan sentimental, lucrurile pot lua o întorsătură pozitivă, deşi tensiunile nu sunt excluse. Atenţie la suprasolicitările impuse se obligaţiile profesionale!

       

      FECIOARĂ

Pentru Fecioare, 2018 va fi un an al schimbărilor spectaculoase, atât pe plan profesional, cât şi în viaţa de zi cu zi. Sunt şanse să-și schimbe locul de muncă. Fiind un an favorabil contactelor şi comunicării, pot finaliza unele proiecte academice sau pot iniţia colaborări cu străinătatea pe plan profesional. Va fi un an al discuţiilor cu rudele, în probleme legate de locuinţă. Este un an favorabil călătoriilor, scrisului, creaţiei şi recuperării unor examene restante. Pe plan sentimental, e posibil să treacă de la idealism la un realism cam dur, dar sunt şanse şi să înceapă o relaţie sentimentală incitantă. Atenţie la relaţia cu copiii!

               

                 BALANȚĂ

Pentru Balanţe, 2018 este un an al înţelegerii impactului pe care l-a avut copilăria asupra devenirii sale. E posibil să se simtă împovărați de responsabilităţi şi obligaţii familiale.Sunt avantajaţi cei care doresc să renoveze, să se mute, să redecoreze. Este un an important în procesul maturizării afective, al depăşirii prejudecăţilor şi limitelor. Se vor stabiliza şi armoniza parteneriatele şi relaţiile din cuplu, dacă sunt abordate cu responsabilitate. În caz contrar, există riscul ruperii lor bruşte. 2018 aduce şanse de creştere a veniturilor.  Pe plan profesional, nu se întrevede nimic senzaţional. S-ar putea ca o sarcină neplanificată să le dea peste cap planurile. Atenţie la starea de sănătate!

     

          SCORPION

2018 este un an cu un mare potenţial de progres, cu posibilitatea demarării unor proiecte pe termen lung şi cu şanse mari de redresare financiară. E momentul să-şi valorifice ideile şi cunoştinţele acumulate în timp. Creativitatea Scorpionului contează când apare o miză profesională, iar 2018 e anul (re)afirmării profesionale. . E posibil ca, în acest an, Scorpionii să-şi depăşească reţinerile şi barierele de comunicare. Pot apărea dificultăţi de concentrare şi tendinţa de a se risipi în prea multe direcţii. E posibil să se ivească o schimbare neaşteptată de domiciliu, dar şi ca persoana iubită să solicite revizuirea termenilor relaţiei. Atenţie la tendinţa de a-și supraevalua competenţele!

           

             SĂGETĂTOR

Pentru Săgetători, 2018 va fi un an al învăţămintelor extrase din tot ce s-a petrecut în ultimii 12 ani şi al regăsirii echilibrului şi optimismului. Vor avea momente de melancolie şi de solitudine care vor conduce spre vindecarea sufletului şi spre iertare. Va fi un an al muncii susţinute şi al gestionării cu dificultate a veniturilor. E recomandat să își revizuiască proiectele academice, profesionale, publicistice, să privească viaţa mai puţin superficial, mai realist. Sunt avantajaţi cei care-şi caută un loc de muncă, dar şi cei care lucrează în comunicare, comerţ, artă, coregrafie, educaţie, precum şi elevii şi studenţii care se pregătesc să dea examene.Traverseazăo perioadă mai romantică,  primele cinci luni fiind favorabile celibatarilor care doresc să înceapă o relaţie.

 

           CAPRICORN

Capricornii vor conştientiza că atât eşecul, cât şi succesul lor depinde de ceea ce fac şi desfac singuri. Creşte capacitatea lor de a-şi consolida proiectele pe termen lung. Este un an favorabil (re)dobândirii puterii şi autorităţii personale şi îndepărtării obstacolelor care îi înspăimântau până acum, dar şi pentru aducerea pe tapet a proiectelor restante.  Sunt posibile beneficii din activităţi care au legătură cu educaţia, comunicarea, transporturile, după cum e posibil să își facă iluzii legate de posibile câştiguri din aceste domenii. Posibile succese legate de un proiect on-line, care se va dezvolta spectaculos. Pe plan afectiv va fi un an agitat, în care vor înţelege aşteptările persoanei iubite. Prudenţă la cheltuielile legate de amenajarea locuinţei!

 

              VĂRSĂTOR

În acest an, se vor risipi dificultăţile şi neclarităţile profesionale din anii precedenţi. La început de an, vor resimţi un sentiment de neputinţă, care se va risipi în a doua parte a anului, când îşi vor recăpăta încrederea în sine. În 2018, vărsătorii vor învăţa că pot progresa mai uşor cu sprijinul prietenilor. Pentru cei care şi-au propus să-şi revoluţioneze viaţa personală, 2018 este anul potrivit. Este anul în care Vărsătorii se descoperă pe sine. Însă dorinţa lor de libertate le-ar putea da planurile peste cap. E recomandabil să-și rezerve mai mult timp pentru activităţile în aer liber!

 

             PEȘTI

Pentru Peşti, în 2018 este valabilă zicala „schimbi mentalităţile, schimbi norocul”, adică parcursul profesional şi reputaţia vor depinde de concepţiile sale despre lume şi viaţă. Sunt favorizate studiile superioare, proiectele academice şi publicistice, dar şi activităţile de export-import, călătoriile şi contactele cu alte culturi. Le este favorabilă extinderea afacerilor sau a proiectelor profesionale peste hotare. Nevoia lor de a-și găsi un mentor spiritual îi poate transforma în victima unor şarlatani. 2018 le va permite să se stabilizeze financiar. Este posibil să iasă la lumină o problemă de sănătate, în special legată de sistemul nervos. Atenţie la stres şi la suprasolicitare! (Selecție: D.G.B.)

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu