Share
Ce spectacole se pot vedea la Teatrul Municipal Baia Mare în această săptămână

Ce spectacole se pot vedea la Teatrul Municipal Baia Mare în această săptămână

Iată ce spectacole se pot vedea la Teatrul Municipal Baia Mare în această săptămână:

Marți și miercuri, 16 și 17 noiembrie, de la ora 17.00, publicul este invitat la spectacolul DEKAROOM, regia artistică Andrei Dinu și Raul Hotcaș, care propune un traseu itinerant în 10 spații diferite din teatru, o altfel de zi a ușilor  deschise, în care publicul va descoperi locuri  misterioase  și  încărcate  de o nebănuită teatralitate, precum și actori în ipostaze inedite.

Accesul este limitat la un număr de 20 spectatori / reprezentație, datorită pandemiei și a specificului spectacolului. Pentru buna desfășurare, publicul este rugat să ajungă cu minim 20 de minute înainte de ora programării, pentru a fi instruiți privind traseul ce urmează a fi parcurs.

Din distribuție fac parte Ioan Costin, Rodica Pașca, Carmen Bulancea, Inna Andriuca, Aurora Prodan, Iulian Bulancea, Denisa Blag, Petru Damșa, Alex Macavei, Matei Miclea, Izabela Tsujimoto.

Durata: 120 minute, Preț bilet: 20 lei / redus 10 lei.

Sâmbătă, 20 noiembrie, de la ora 11.00, cei mici sunt așteptați la spectacolul ”Cei trei purceluși”, regia și scenografia Alexandru Bilinski.

Dau viață personajelor actorii: Vlad Crișan, Ruxandra Lăzărescu, Liliana Voș, Irina Oțoiu și Camelia Blidar Strat.

Spectacolul se joacă la sala Teatrului de Păpuși. Durata: 40 de minute. Preț bilet: 7 lei.

Sâmbătă, 20 noiembrie, de la ora 19.00, este programat spectacolul de dans contemporan și artă digitală, ”Burqa și basma” după o idee a lui Radu Dinulescu, regia artistică Raul Hotcaș și Wajdi Gagui (Tunis).

”Burqa și basma” va participa în data de 27 noiembrie, la Festivalul Internațional de Artă Video de la Casablanca (Maroc), fiind spectacolul de gală al festivalului.

Din distribuție fac parte Carmen Bulancea, Denisa Blag, Camelia Blidar Strat, Raul Hotcaș, Iulian Bulancea.

Spectacolul se joacă la sala mare. Durata: 60 minute. Preț bilet: 20 lei / redus 10 lei.

Lasă un comentariu