Share
Premieră la Teatrul Municipal. Spectacolul cu piesa Blue Love are loc sâmbătă

Premieră la Teatrul Municipal. Spectacolul cu piesa Blue Love are loc sâmbătă

Teatrul Municipal Baia Mare invită publicul sâmbătă, 6aprilie, de la ora 19.00 la premiera spectacolului Blue Love, după un text de Alexandra Sabrina Vanci, regia artistică Alexandra Sabrina Vanci și Eduard Bîndiu, scenografia Mihai Vălu, mișcarea scenică George Pop.

„Blue Love sondează dinamica unei relații „perfecte”, în care exact lucrurile care au apropiat doi oameni, în timp, ajung să fie cele care îi îndepărtează, lăsând în urma lor răni de nevindecat. Îmbrățișarea de la început, plină de iubire, se transformă într-o încleștare dureroasă, iar portițele de evadare, în piste false care duc la tot mai multă neîncredere, frică și disperare”, arată organizatorii.

Spectacolul Blue Love este al doilea proiect propus în cadrul programului Teatru Prezent, în care actualitatea imediată e pusă în conexiune cu experiențele trecutului, pentru un viitor mai bun și sustenabil. Proiectele din cadrul acestui program urmăresc să lanseze un dialog cu publicul, atât în teatru, cât și în afara lui, precum și să se implice în rezolvarea problemelor comunității.

Din distribuție fac parte actorii:Alexandra Sabrina Vanci și Eduard Bîndiu. Spectacolul se joacă în Sala Studio și durează 80 de minute, fără pauză. Spectacolul este recomandat persoanelor peste 14 ani.

Preț bilet premieră: 30 lei

Următoarele reprezentațiisunt programate sâmbătă, 13aprilie, ora 17.00 și miercuri, 17 aprilie, de la ora 19.00.

Invitație pentru cei mici

Sâmbătă, 6 aprilie, de la ora 10.00 și de la 11.30 cei mici sunt invitați la spectacolul Muzicanții din Bremen, după Frații Grimm, regia artistică Ciprian Huțanu.

„O luptă parodică dintre bine și rău, surclasată de țesătura creării unui taraf configurat dintr-un măgar, un câine, o pisică și un cocoș care călătoresc spre Bremen pentru a-și susține spectacolul. O viziune scenică atractivă, în care animalele se subordonează îngerilor expulzați, care au fost trimiși pe Pământ ca să-și ispășească vina, ajutând animale. O parabolă despre năzuințele necuvântătoarelor, în ritm de rock and roll, într-o viziune nonconformistă. ( Ana Liliana ILEA).”

Din distribuție fac parte actorii: Camelia Strat, Ruxandra Lăzărescu, Liliana Voș, Irina Oțoiu, Carmen Bulancea

Spectacolul durează 60 de minute, iar prețul unui bilet este 10 lei.

Să mai și râdem!

Duminică, 07aprilie, de la ora 19.00, în sala mare a Teatrului Municipal publicul băimărean este invitat la spectacolul „Familia Pop”, spectacolul fiind o creație colectivă, după un text de Mihai Nae.

„O comedie cu buclucuri. Un ciubăr – simbol al comunității locale. O casă situată peste drum de cimitir. Vecinătate care infestează imaginația Familiei Pop cu strigoi. La poarta Occidentului nu ești primit cu brațele deschise. Însă acasă poți gusta plăcerile vieții la țară în compania ecosistemului Familiei Pop.”

Din distribuție fac parte actorii: Rodica Pașca, Mircea Gligor, Claudiu Pintican, Wanda Tamas, Dan Cordea, Aurora Prodan, Diana Podăreanu, Claudia Revan, Larisa Miskolczi,  Adriana Covaci, Andrei Han și Loredana Maghear.

Spectacolul durează 90 de minute, iar prețul unui bilet este de 25 de lei, sau 15 lei la preț redus. La categoria a II-a costă 20 de lei și 10 lei la preț redus.

Biletele se pot achiziționa de pe www.myticket.ro, www.entertix.ro sau de la casieria Teatrului, conform programului: miercuri și joi, înter orele 12.00 și 14.00, iar vineri sânbătă și duminică de la 17.30 la 19.30 și cu o oră înainte de începerea spectacolelor. Luni i marți se pot face rezervări telefonice între orele 11.00 și 16.00.

Informații și rezervări: tel. 0736216437 (Dramă și Revistă) și 0730270926 (secția Păpuși), conform programului: Luni – Vineri: 11.00 – 16.00, Sâmbăta: 12.00 – 13.00.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu