Share
„Noutăți și abordări fiscale” – seminar în premieră în Baia Mare

„Noutăți și abordări fiscale” – seminar în premieră în Baia Mare

În 26 iunie, între orele 10:00 și 14:30, Camera de Comerț și Industrie Maramureș organizează, la Centrul de Instruire și Marketing ”Gheorghe Marcaș” (str. Aleea Expoziției, nr. 5, Baia Mare), un seminar de fiscalitate. Acesta va fi susținut de drd. ec. Adrian Bența, consultant fiscal și auditor financiar.

„Este un eveniment în premieră dedicat atât mediului de afaceri, cât și tuturor persoanelor interesate să afle ultimele noutăți și abordări fiscale de la un specialist cu o vastă experiență în contabilitatea și fiscalitatea societății comerciale. Seminarul pe care drd. ec. Adrian Bența îl va susține în Baia Mare va fi unul hibrid, cu participare online pe platforma ZOOM și cu participare directă la Centrul de Instruire și Marketing ”Gheorghe Marcaș” al CCI Maramureș, unde numărul de persoane acceptat va fi impus de reglementările în vigoare la acea dată”, anunță reprezentanții CCI Maramureș.

Înscrierile se fac până la data de 23 iunie. Mai multe detalii despre condițiile de participare și tematica seminarului de informare pot fi accesate pe site-ul instituției camerale – www.ccimm.ro, secțiunea Servicii – Evenimente.

Lasă un comentariu