Share
Invitație la teatru. Cinci spectacole de neratat, în cursul acestei săptămâni

Invitație la teatru. Cinci spectacole de neratat, în cursul acestei săptămâni

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 19.00 la Sala Studio este programat spectacolul Blue Love, dupău un text de Alexandra Sabrina Vanci și regia artistică senată de Alexandra Sabrina Vanci și Eduard Bîndiu. Spectacolul face parte din programul proiectului TEATRU PREZENT.

„Blue Love sondează dinamica unei relații „perfecte”, în care exact lucrurile care au apropiat doi oameni, în timp, ajung să fie cele care îi îndepărtează, lăsând în urma lor răni de nevindecat. Îmbrățișarea de la început, plină de iubire, se transformă într-o încleștare dureroasă, iar portițele de evadare, în piste false care duc la tot mai multă neîncredere, frică și disperare”, explică organizatorii.

Din distribuție fac parte actorii: Alexandra Sabrina Vanci și Eduard Bîndiu.

Spectacolul se joacă la Sala Studio, durează 60 de minute și nu este recomandat copiilor sub 14 ani.

Spectacol de improvizație

Joi, 18 aprilie, de la ora 17.00 și 19.00 publicul este invitat la spectacolul de improvizație SuperMegaUltraImproShow, coordonator Andrei Han. Spectacolul este o coproducție realizată între Teatrul Municipal Baia Mare și Asociația Culturală ARTSPOT Baia Mare.

„Un spectacol de improvizație este un eveniment unic, deoarece scenele se nasc pe loc sub ochii spectatorilor și nu se mai repetă. Ne-am propus să dăm viață unui show mai mult decât unic: un SUPER MEGA ULTRA IMPRO SHOW!

Un spectacol de IMPRO format exclusiv din super mega ultra adolescenți. Să fim serioși, nici nu se putea altfel”, mai arată organizatorii.

Din distribuție fac parte tinerii: Teodora Țolaș, Larisa Povară, Iasmina Pop, Maria Șomcutean, Denise Moșu, Ema Kovacs, Andrei Dragomir, Cristian Mureșan, Antonia Pop, Radu Sălăjan.

Spectacolul se joacă la Sala Studio, durează 50 de minute și este recomandat persoanelor cu vârsta peste 12 ani. Prețul unui bilet  este de 10 lei.

De-conectat de… primăvară

Vineri, 19 aprilie, de la ora 19.00 la Sala Studio a Teatrului Municipal Baia Mare este programat spectacolul DE-CONECTAT … DE PRIMĂVARĂ, spectacol muzical în regia muzicală a lui Călin Ionce.

„În ton cu ritmurile naturii, trezim primăvara din noi, cu sonorități proaspete, energice, pline de speranță. Spunem DA tinereții și ne lăsăm inundați de beatitudinea celui mai frumos anotimp. Vă invităm să-i simțiți parfumul în ritmuri muzicale propuse de soliștii Teatrului Municipal Baia Mare”, promit organizatorii.

În distribuție: Dorin Griguța, Răzvan Pașca, Romeo Cornelius, Andrei Petruș, Ema Dumitran, Diana Topan, Mădălina Rogojan, Laura Bucureștean

Instrumentiști: Răzvan Apostol, Florin Varga, Bogdan Rogojan, Petru Damșa, Vasile Pop, Adrian Bogdan, Dan Secheli, Călin Ionce.

Spectacolul se joacă la Sala Studio și durează 80 de minute.

Spectacol pentru copii

Sâmbătă, 20 aprilie, începând cu orele 10.00 și 11.30, cei mici sunt așteptați la spectacolul „Cenușăreasa”, după Frații Grimm, în regia artistică a lui Kovacs Ildiko.

„Cum se va descurca micuța copilă căreia i-a murit mama și care trebuie să îndure toate nedreptățile cauzate de mama vitregă și fiicele acesteia și cine vor fi cei care o vor susține pe Cenușăreasa să treacă cu bine peste toate situațiile nedrepte și umilința la care este supusă? Răspunsul îl veți afla în spectacolul nostrum, inspirat de una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite povești a Fraților Grimm”, mai spun cei care organizează spectacolul.

Din distribuție fac parte actorii: Alin Albu, Irina Oțoiu, Liliana Voș, Ruxandra Lăzărescu, Vlad Crișan, Camelia Strat, Carmen Bulancea, Iulian Bulancea.

Spectacolul are loc la sala Teatrului de Păpuși, durează 40 de minute, iar prețul unui bilet este 10 lei.

Heaven

Duminică, 21 aprilie, de la ora 19.00, la sala mare a Teatrului Municipal publicul este invitat la spectacolul Heaven, de Mieko Kawakami, regia și dramatizarea Adina Lazăr, traducerea Iolanda Prodan.

„Un băiat de 16 ani este supus bullyingului de către colegii săi, din cauza unui defect de vedere. În loc să riposteze, el se resemnează și se retrage într-o suferință mută. Singura care înțelege prin ce trece este o altă colegă, supusă și ea unor tratamente asemănătoare. Oferindu-și unul altuia incomensurabila alinare de care au nevoie în clipele grele prin care trec, cei doi tineri prieteni devin tot mai apropiați. Dar, în fond, care este natura unei prietenii născute din pură teroare?”, se întreabă realizatorii spectacolului.

Din distribuție fac parte actorii: Alex Macavei, Raul Hotcaș, Andrei Dinu, Andrei Han, Mircea Gligor, Denisa Blag, Larisa Miskolczi, Rodica Pașca, Roxana Florescu, Brianna Waltner, Sanda Savolszky, Inna Andriuca, Eduard Bîndiu, Romeo Cornelius.

Spectacolul se joacă la Sala Mare și durează 120 de mnute, fără pauză și este recomanat persoanelor de peste 14 ani!

Prețul unui bilet este de 25 de lei, sau 15 lei cu reducere. Biletele se pot achiziționa de pe www.myticket.ro, www.entertix.ro sau de la casieria Teatrului, în zilele de miercuri și joi, de la orele 12.00-14.00, iar ineri, sâmbătă și duminică între 17.30-19.30 sau cu o oră înainte de începerea spectacolelor.

Luni și marți cadieria este închisă, dar se pot face rezervări telefonice între orele 11.00-16.00.

Informații și rezervări: tel. 0736216437 (Dramă și Revistă) și 0730270926 (secția Păpuși), conform programului: Luni – Vineri: 11.00 – 16.00, Sâmbăta: 12.00 – 13.00.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu