Share
În weekend vor avea loc spectacole la Teatrul Municipal

În weekend vor avea loc spectacole la Teatrul Municipal

După o pauză lungă, Teatrul Municipal Baia Mare se va reîntâlni din nou cu publicul. Pentru moment, toate spectacolele, inclusiv cele ale secției Păpuși, vor fi organizate pe scena în aer liber din curtea Teatrului (str Crișan, nr 8). Iată programul complet:

  • vineri, 5 iunie, de la ora 10.00 și de la ora 12.00 – Clovnii în vacanță, de Ionel Tănasă, regia Iulian Bulancea. Preț bilet: 7 lei;
  • duminică, 7 iunie, de la ora 19.00 ImproJoker, regia artistică Mihaela Sîrbu. Preț bilet: 20 lei (redus 10 lei).
Accesul la spectacole se face cu rezervare telefonică, în prealabil, specificând numărul de persoane:
  • la secția Dramă grup de maxim 2 persoane;
  • secția Păpuși, maxim trei persoane (cu un singur însoțitor).
Informații și rezervări: 0736 216 437 (Dramă și Revistă) și 0730 270 926 (secția Păpuși); program casierie: marți – duminică, 18.00 – 19.00; Programul rezervărilor telefonice: luni – vineri: 11.00 – 16.00, sâmbătă: 12.00 – 13.00.
„Numărul maxim de spectatori acceptat este 50, vom avea distanțare de 2 m între scaune, din acest motiv trebuie să știm când faceți rezervarea câte persoane vin în grup, pentru o așezare cât mai rapidă a scaunelor. Vă rugăm să vă prezentați cu cel puțin 30 de minute înainte de începerea spectacolului, deoarece se va face un triaj în fața teatrului, unde va fi amplasată o zonă de așteptare cu 50 de locuri pe scaune. Vă rugăm să aveți mască, să respectați măsurile de siguranță și distanțare socială, să folosiți soluțiile de dezinfectare pe care teatrul vi le va pune la dispoziție. Dacă prezentați simptome de răceală, strănut, tuse, vă rugăm să rămâneți acasă! Ne dorim și vă dorim sănătate!”, transmit cei de la Teatrul Municipal.

Lasă un comentariu