Share
În Baia Mare: Începe cea de-a V-a ediție a Festivalului „Repere, mituri, identități”

În Baia Mare: Începe cea de-a V-a ediție a Festivalului „Repere, mituri, identități”

În fiecare sâmbătă și/sau duminică, de la orele 19:00, în perioada 1 august – 26 septembrie, Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș, în parteneriat cu Teatrul Ararat, vă invită la cea de-a V-a ediție a Festivalului Național al Artelor ”Repere, Mituri, Identități”. 

Cunoscut publicului larg sub denumirea generică “Seri de Teatru în Satul de pe deal”, acest festival a devenit tot mai complex de la o ediție la alta, spectacolelor de teatru adăugându-li-se vernisaje ale unor expoziții de artă, precum și proiecții de filme.

Cea de-a V-a ediție va cuprinde, în fiecare seară de festival, câte patru evenimente culturale: lansare de carte, vernisaj, spectacol de teatru, recital de muzică și dans, parada modei etc.

Informații suplimentare puteți găsi pe pagina web a Teatrului Ararat: www.teatrulararat.ro, la numerele de telefon: 0723 275 912 / 0740 043 136 / 0723 196 398, pe pagina de Facebook a teatrului https://www.facebook.com/ARARATCONTROL/ și pe cea a Muzeului Satului Baia Mare: https://www.facebook.com/MuzeulSatuluiBM/ .


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu