Share
A înjunghiat două persoane – una fiindu-i soție – și riscă până la 20 de ani de închisoare

A înjunghiat două persoane – una fiindu-i soție – și riscă până la 20 de ani de închisoare

În  seara de 4 octombrie, sigheteanul P.M.R. ( 30 de ani) a pătruns în locuinţa lui C.I. din Botiza, fără a avea consimţământul proprietarului. Fiind  înarmat cu un cuţit, sigheteanul i-a aplicat o lovitură cu cuţitul în zona şoldului drept, pentru vindecarea plăgii rezultate fiind nevoie de 16-18 zile de îngrijiri medicale. Cu acelaşi cuţit și-a înjunghiat și soția  P. M. (28 de ani) – venită la mama sa –  în zona toracelui stâng. Leziunile  i-au pus în primejdie viaţa,  soția fiind salvată la Spitalul Județean Baia Mare, după o intervenție chirurgicală care a durat patru ore. Echipa  de medici care a salvat-o a fost alcătuită din dr. Giuliano Petruț  și dr. Marius Urcan Marius (medici primari chirurgie toracică), alături de dr. Felicia Șerban (medic primar anestezie și terapie intensivă).

Tribunalul Maramureş a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile, începând 6 octombrie  până la 4 noiembrie 2018 inclusiv. Inculpatul nu a contestat hotărârea Tribunalului Maramureş.

El este cercetat pentru tentativă la omor (pedepsită cu închisoare de la 10 la 20 ani şi interzicerea unor drepturi), lovire sau alte violenţe (de la 6 luni la 5 ani) și violare de domiciliu (de la 6 luni la 3 ani).

 

 

 

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.



Lasă un comentariu