Share
Referendumul pentru familie, discutat și la consfătuirea profesorilor de Religie

Referendumul pentru familie, discutat și la consfătuirea profesorilor de Religie

Sâmbătă, 22 septembrie, în Catedrala Episcopală „Sfânta Treime” din Baia Mare a avut loc consfătuirea anuală a profesorilor de religie din judeţul Maramureş. S-au abordat teme specifice procesului educațional în cazul acestei materii, de la analiza calității educației la priorități pentru noul an școlar, de la nevoile de formare a cadrelor didactice la cadrul normativ privind disciplina.

Pr. Milan Bălan, consilier eparhial în cadrul Sectorului Teologic Educaţional din cadrul Episcopiei Maramureşului şi Sătmarului, s-a referit și la Referendumul pentru familie, care va avea loc 6-7 octombrie: „este necesar ca profesorii de religie să se implice în mod ferm în această problemă, dar în cadru legal şi juridic”.

Pr. Florin Hoban, inspector şcolar judeţean pentru disciplina religie şi cadrele didactice care predau Religia în judeţul Maramureş, a subliniat rezultatele elevilor la olimpiadele şi concursurile şcolare, precum şi buna pregătire a profesorilor care au susţinut examene de titularizare, definitivat şi grade didactice.

Directorul Şcolii Gimnaziale „Avram Iancu” din Baia Mare, prof. Ioan Marian Pop a prezentat subiectele discutate la Congresul Naţional „Hristos împărtăşit copiilor” care a avut loc în perioada 17-19 septembrie la Mănăstirea Caraiman (judeţul Prahova).


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu