Îndrăgitul eveniment „Crăciun în Maramureș” debutează cu Parada Colindătorilor - 31 minute în urmă
Corul bărbătesc din Finteușu Mare a adus un omagiu Eroilor Români îngropați în Cimitirul din Zvolen din Slovacia - 37 minute în urmă
Doliu în lumea artistică: S-a stins din viață Nicolae Cațavei, pictor dotat cu o mare forță expresivă - 50 minute în urmă
Polițistul anului, declarat incompatibil deoarece… cânta rock în timpul liber - 1 oră în urmă
Concert caritabil la Tăuții Măgherăuș - 2 ore în urmă
Modificări de program în Superligă, pentru sprijinirea naționalei la barajul pentru CM 2026 - 2 ore în urmă
Acțiuni ale polițiștilor pentru siguranța elevilor la Sighet - 3 ore în urmă
Investiții și proiecte de agrement în Tăuții Măgherăuș - 3 ore în urmă
Marea Britanie și Spania se luptă cu un val fără precedent de gripă mutantă - 4 ore în urmă
Este oficial – Taxele cresc masiv din 1 ianuarie 2026 - 4 ore în urmă
Sfecla roșie elimină toxinele din organism
Deși verbul a o sfecli are o conotație negativă (a o păți; a ajunge într-o situație neplăcută; a o băga pe mânecă) leguma care a generat verbul e benefică pentru organism.
Sfecla conține substanțe care au proprietatea de a detoxifia ficatul. Un pahar de suc de sfeclă, cosumat o dată la câteva zile, ajută organismul să elimine toxinele, ușurând și misiunea bilei.
La câteva ore de la momentul în care este consumată, sfecla poate scădea tensiunea arterială, de aceea e un aliment recomandat persoanelor care au probleme cu hipertensiunea arterială. Dar, oricât de binefăcătoare este pentru organism, sfecla nu poate înlocui sfatul ori tratamentul prescris de medicul curant.















