101 minuni de la Capătul lumii – Băiuț – Maramureș – România - 7 ore în urmă
Ofertă : 100 de zile închis într-un laborator spațial și 23.000 de euro pentru tine - 12 ore în urmă
Scandal în familie la Sighet, cu egalitate în restricții - 12 ore în urmă
Paul Ananie a trecut mai departe în semifinala Vocea României - 13 ore în urmă
Viceprimarul Kristofer Levente Orosz, hirotonit diacon la Sighetu Marmației - 14 ore în urmă
Ajutor de urgență din România pentru energia electrică a Moldovei - 14 ore în urmă
„Iisus, bine ai venit!”: Diana Topan a lansat videoclipul unei colinde deosebite - 14 ore în urmă
Pr. Adrian Dobreanu: Credința și statornicia aduc vindecare – meditație la Duminica a 27-a după Rusalii - 15 ore în urmă
Târgu Lăpuș găzduiește ediția a VIII-a a competiției „December Run” - 15 ore în urmă
SUA redefinește relația cu Europa - 15 ore în urmă
Ziua Internațională a Sandwichului a fost celebrată prin activități gastronomice de către rezidenții de la Centrul de Îngrijire și Asistență „Pinocchio” de la Cărbunari
Cu ocazia Zilei Internaționale a Sandwichului, în data de 4 octombrie, rezidenții de la Centrul de Îngrijire și Asistență „Pinocchio” de la Cărbunari au avut parte de o activitate gastronomică deosebită.
După ce și-au desenat și colorat propriile sandwichuri, imaginându-și combinații variate de ingrediente delicioase, aceștia au pregătit sandwichuri gustoase din ingrediente sănătoase, conștientizând rolul lor în menținerea unui stil de viață echilibrat.
În ciuda faptului că la început au fost tentați să folosească bomboane, vafe cu cacao sau alte dulciuri, ingrediente nepotrivite pentru prepararea sandwichurilor, rezidenții au fost îndemnați să aleagă legume proaspete, brânzeturi, carne slabă și verdețuri aromate învățând, prin joc, să facă diferența dintre alimentele sănătoase și cele nesănătoase.



Larisa Viragh















