Share
Distracție din plin la Jocurile Speciale de Iarnă

Distracție din plin la Jocurile Speciale de Iarnă

Peste 130 de copii și tineri cu nevoi speciale din serviciile de protecție a copilului din Maramureș, din cadrul Asociației ASSOC, al Asociației Esperando și al Centrului de zi ”Luchian”, au luat parte, luni, la cea de-a 18-a ediție a Jocurilor Speciale de Iarnă, pe pârtia „Icoana” din Cavnic.

Au fost organizați în 10 echipe și au participat, pe rând, la cele 7 probe ale competiției. Au jucat fotbal, șotron pe zăpadă, popice, s-au întrecut la trasul frânghiei și la ștafeta cu lingura cu ou și s-au dat cu săniuța.

Distracția de pe pârtie s-a terminat cu un moment festiv, în care toți participanții au primit diplome, medalii și tricouri. Au fost încântați de ziua petrecută pe pârtie și de concursuri. De altfel, pentru copiii și tinerii cu nevoi speciale această competiție reprezintă, în fiecare an, cel mai așteptat  eveniment.

Hope and Homes for Children organizează Jocurile Speciale de Iarnădin anul 2000, cu scopul integrării sociale a copiilor și tinerilor cu nevoi speciale prin activități de petrecere a timpului liber și întreceri sportive de iarnă.

Evenimentul a fost organizat de Fundația Hope and Homes for Children România și susținut de Bridges for New Beginnings, SUA.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu