Înfrângere pentru Știința Explorări în ultimul meci oficial din acest an - 7 ore în urmă
Despre adversara României din barajul pentru CM 2026 – o radiografie în cifre - 8 ore în urmă
„O jucărie pentru o bucurie”, un demers al CS Minaur - 9 ore în urmă
Remiză acasă pentru CSM Sighet cu prima clasată - 9 ore în urmă
Ultima noapte a lui Nichita Stănescu - 10 ore în urmă
Victorie fără dureri de cap pentru CS Minaur cu „lanterna roșie” - 11 ore în urmă
Festivalul „Cum e datina străbună”, la Sighetu Marmației - 11 ore în urmă
Concurs de Kendama pentru tineri, la Biblioteca Județeană „Petre Dulfu” Baia Mare - 12 ore în urmă
Pr. Adrian Dobreanu: Preocupările vieții ca motive care ne îndepărtează de chemarea lui Dumnezeu - 12 ore în urmă
Tinerii de la Liceul Tehnologic „Grigore C. Moisil” Târgu Lăpuș au avut parte de o experiență interactivă la Primăria Municipiului Baia Mare - 13 ore în urmă
Produsele prelucrate din legume și fructe obținute într-o gospodărie ţărănească de legume şi fructe trebuie să îndeplinească următoarele cerințe:
- să provină din materii prime, legume și fructe, sigure şi adecvate pentru consumul uman şi să fie manipulate de persoane care respectă normele de igienă personală, care deţin carnet de sănătate și echipament de protecție corespunzător;
- să nu fie falsificate sau să prezinte modificări anormale ale aspectului/culorii, mirosului, gustului ori consistenței;
- să nu fie contaminate cu diferite impurități, să nu fie transportate sau prezentate în ambalaje murdare, ruginite ori improprii pentru produsele respective;
- să fie identificate prin etichete pe care sunt înscrise menţiuni referitoare la producător, denumirea produsului, data obţinerii şi elemente individuale de identificare (numerotarea ambalajelor), condiţiile de păstrare şi, după caz, orice alte date necesare informării adecvate a consumatorului.
În locurile publice amenajate, unde sunt expuse la vânzare, în cantitate limitată, produse prelucrate din legume şi fructe, producătorii trebuie să aibă o stare de igienă corespunzătoare, să poarte echipamente de protecţie alimentară şi să deţină asupra lor un document din care să rezulte că nu suferă de boli care pot fi transmise prin intermediul alimentelor.
Lăcrimioara ZOTA
Dacă ți-a plăcut articolul:
Share on Facebook
ȘTIREA TA – trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

















