Share
Pentru toți sunt sărbători: În Baia Mare de Crăciun vârstnicii au primit colindători!Seniorii de la căminul de specialitate, emoționați până la lacrimi! (FOTO)

Pentru toți sunt sărbători: În Baia Mare de Crăciun vârstnicii au primit colindători!Seniorii de la căminul de specialitate, emoționați până la lacrimi! (FOTO)

Pentru toți sunt sărbători: În Baia Mare de Crăciun vârstnicii au primit colindători! Seniorii de la căminul de specialitate, chiar emoționați până la lacrimi!

Se spune că cei care nu au bătrâni să își cumpere. Asta întrucât înțelepciunea este o comoară care ar trebui să fie prețuită de cei tineri. Iar vârstnicii cu siguranță trebuie prețuiți.

În preajma sărbătorilor de iarnă se cuvine să nu uităm cine sunt cei care au făurit viitorul generației tinere. În acest context, seniorii beneficiari ai Căminului de vârstnici din Baia Mare au avut parte de o surpriză emoționantă: au primit vestitorii celei mai bune vești, cea a Nașterii Domnului.

„Am deschis porțile colindătorilor din Ansamblul Folcloric Jucăușii al asociației Teodora Dănțăușa. În pragul Crăciunului, am primit cu drag colindele tradiționale din partea ansamblului, ne-au încântat si bucurat seniorii până la lacrimi de bucurie și emoție. Vă mulțumim că ne-ați trecut pragul! Cămin de îngrijire vârstnici Baia Mare vă urează un Crăciun plin de lumină, multă sănătate și bucurii!”, arată reprezentanții Căminului de îngrijire vârstnici Adamsid. Le dorim și noi seniorilor sărbători frumoase!

C.Ț.

Citește și

Momente pline de satisfacție!: Artistele Teodora Dănțăușa și Cezara Dan i-au înveselit astăzi pe seniorii de la Căminul de Vârstnici Baia Mare! (VIDEO ȘI FOTO)

O viață mai bună pentru seniori în Baia Mare: Servicii de calitate complete pentru persoanele vârstnice la Centrul Adamsid! (VIDEO ȘI FOTO)


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu