Share
Actualizare: Alarmă falsă în Maramureș: O elevă de 11 ani din Sat Șugatag a pus pe jar comunitatea, susținând că a fost răpită

Actualizare: Alarmă falsă în Maramureș: O elevă de 11 ani din Sat Șugatag a pus pe jar comunitatea, susținând că a fost răpită

Incident mai puțin obișnuit în dimineața zilei de marți, 23 februarie, în Sat Șugatag, comuna Ocna Șugatag. O elevă în vârstă de zece ani a dispărut preț de aproximativ două ore, fără ca cineva să știe unde se află.

Conform informațiilor existente, fetița s-ar fi învoit să iasă din clasă, după care a fost de negăsit. Ar fi fost găsită, apoi, speriată. Imediat ce s-a dat alarma că a dispărut, polițiștii au început să o caute. În cele din urmă, eleva a găsit-o speriată.

Contactat telefonic de DirectMM.ro, primarul comunei Ocna Șugatag, Ioan Oanea, a mărturisit că nu este în localitate, dar a discutat cu cei responsabili. Primarul spune că fetița a fost găsită la aproximativ 300-400 metri de școală, din câte i s-a relatat. În prezent, discuta cu eleva polițiștii, un asistent social și un psiholog, pentru a vedea ce s-a întâmplat. Vom reveni cu detalii!

ACTUALIZARE – „Azi dimineață, 23 februarie, la ora 8:30, polițiștii din Ocna Șugatag au fost sesizați de către directorul unei școli cu privire la faptul că o minoră de 11 ani a dispărut de la școală. În prima fază a dispariției acesta a informat un coleg prin mesaje scrise pe telefon cu privire la faptul că a fost răpită de mai multe persoane și închisă în portbagajul unui autoturism. Minora a fost identificată pe raza localității Sat Șugatag. Din cercetările efectuate de polițiști reiese faptul că această nu a fost răpită și nici nu a fost victima vreunei infracțiuni, nefiindu-i pusă viața în pericol. În cauză polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lipsire de libertate”, a declarat Ionela Cozma, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

C.Ț.

Foto – arhivă


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu