Share
Și-au bătut propriul record: Blocul din Baia Mare cu cele mai multe steaguri tricolore arborate la ferestre de 1 Decembrie (FOTO)

Și-au bătut propriul record: Blocul din Baia Mare cu cele mai multe steaguri tricolore arborate la ferestre de 1 Decembrie (FOTO)

Ziua Națională este, fără doar și poate, un veritabil motiv de mândrie pentru toți românii. Pentru a arăta asta, numeroși cetățeni aleg să arboreze drapelul fie la case, blocuri sau chiar mașini.

Anul trecut, în Baia Mare, un exemplu demn de urmat a fost cel al locatarilor unui bloc de pe bulevardul Republicii. Acela a fost locul cu cele mai multe steaguri tricolore arborate la ferestre. Anul acesta, locatarii aceluiași bloc și-au depășit propriul record. Mai exact, au fost arborate 26 de steaguri, mai mulți vecini răspunzând pozitiv ideii.

„Stimați vecini, pentru data de 1 Decembrie vă rugăm să încercați să arborați la ferestre tricolorul, ca în acest fel să ne bucurăm împreună de Ziua României.

Anul trecut, blocul nostru a avut cele mai multe steaguri tricolore arborate la ferestre din municipiul Baia Mare. Vă mulțumim și vă rugăm să ne ajutați fiecare să păstrăm recordul! La mulți ani!” – a fost mesajul conducerii asociației de locatari.

O idee frumoasă, numai bună de urmat! Felicitări!

L.C.H.

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu