Share
Maria Chișcasa, cea mai valoroasă la gimnastică din Liceul cu Program Sportiv Baia Mare, în 2023

Maria Chișcasa, cea mai valoroasă la gimnastică din Liceul cu Program Sportiv Baia Mare, în 2023

Miercuri, 20 decembrie, a avut loc, la Sala Sporturilor ”Lascăr Pană” din Baia Mare, Gala Gimnasticii ”Altă poveste de Crăciun”.

Catedra de gimnastică ritmică a Liceului cu Program Sportiv Baia Mare a organizat tradiționalul spectacol de final de an. Ca de fiecare dată, de la cele mai mici până la cele mai mari, gimnastele noastre au încântat publicul cu momente artistice variate, mult apreciate prin aplauze de către cei prezenți.

Bucuria sărbătorilor de final de an a fost cu atât mai mare cu cât la spectacol a fost prezent și Moș Crăciun, încărcat cu daruri variate, menite să răsplătească efortul sportivelor din acest an. Din partea Inspectoratului Școlar Județean Maramureș a participat inspectorul școlar Simona Ardelean, alături de conducerea liceului, director Lucia Stoian, director adjunct Adrian Gherghel, iar catedra de gimnastică ritmică a fost reprezentată de către profesoarela Ileana Iakob și Amalia Mali, antrenoarele gimnastelor de la Liceul cu Program Sportiv Baia Mare.

În 2023, gimnastele băimărene au câștigat 25 de medalii de aur, 25 de argint și 30 de bronz, în total, la competiții oficiale și nu numai. Conform catedrei de gimnastică, cele mai importante sunt cele două de aur și patru de argint obținute de Maria Chișcasa la Campionatele Naționale Școlare, categoria senioare. Totodată, la aceeași competiție, s-a obținut cu echipa argintul și bronzul ansamblului de junioare III, precum și bronzul Elisabetei Ardealan, în vârstă de 7 ani. Ca atare, cea mai valoroasă sportivă la disciplina gimnastică, în 2023, la LPS Baia Mare, a fost desemnată Maria Chișcasa.

Topul gimnastelor în 2023

1. Maria Chișcasa (830 puncte)

2. Eva Olimpia Grumăzescu (170 puncte)

3. Alexia Ciocotișan (81,7 puncte)

4. Rebeca Talpoș (54,7 puncte)

5. Elisabeta Ardelean (43 puncte)

6. Valentina Ilieș (35,7 puncte)

7. Beta Tuns (35 puncte)

8. Andrada Botoș (28,5 puncte)

9. Karina Rus (26 puncte)

10. Sofia Ciocotișan (13 puncte).

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu