Share
Adrian Hochia (Firiza) a luat ”Premiul pentru Educație” la Gala Fundației Vodafone 2019 (GALERIE FOTO)

Adrian Hochia (Firiza) a luat ”Premiul pentru Educație” la Gala Fundației Vodafone 2019 (GALERIE FOTO)

La a VII-a ediție a Galei Fundatiei Vodafone Romania au fost premiați oameni deosebiți care s-au remarcat în domeniile: sănătate ● servicii sociale ● educație ● voluntariat. La fiecare categorie în parte au existat câte patru nominalizați, câștigătorul fiind desemnat cel care a primit cele mai multe voturi on-line. Pentru a-i ajuta pe votanți, fiecare nominalizat avea o prezentare concisă a ceea ce a realizat. La premiul pentru educație – acordat în cadrul Programului Investiție în Mediul Rural, derulat prin Fundația Regală Margareta a României – au fost nominalizați: Adrian Hochia (Firiza), Mădălina Sebe (Afumați, județul Ilfov), Emanuel Silimon (Turnu Măgurele, jud. Teleorman) și Olivian Ivașcu (Breasta, jud. Olt).  Iată prezentarea pe care Fundația Vodafone i-a făcut-o nominalizatului din Maramureș.

”58 de copii trec zilnic pragul centrului «Școală după Școală» din Firiza, susținut de Fundația Regală Margareta a României. Acest lucru se întâmplă datorită lui Adrian și soției sale, Ioana care, cu perseverență, spirit pedagogic și pasiune au atras o mulțime de copii din zonă și au contribuit la extinderea centrului până în punctul în care se află acum. Când la ore nu se folosește de tablete sau de tabla interactivă, Adrian aduce la centru voluntari vârstnici sau din mai multe țări. Iar toate aceste lucruri se petrec într-un sat din Maramureș, în incinta unei biblioteci. Pentru copii, Adrian s-a transformat din corporatist în bibliotecar. Este o poveste frumoasă care sigur le face viața mai bună micuților”.

Și votanții au apreciat această poveste ca fiind frumoasă, astfel că la punctul terminus al votării – 12 octombrie, ora 24.00 – Adrian Hochia s-a clasat pe primul loc și a câștigat ”Premiul pentru Educație” la Gala Fundației Vodafone, pentru activitatea sa.

Lasă un comentariu