Share
Victorie a Minaurului, dedicată memoriei lui Lascăr Pană

Victorie a Minaurului, dedicată memoriei lui Lascăr Pană

Minaur a întâlnit duminică seara, într-un meci contând pentru etapa a 3-a a Ligii Zimbrilor, pe Dunărea Călărași, o echipă cu multe probleme de lot, dar și cu frământări la nivelul echipei de conducere.

CS Minaur Baia Mare – AHC Dunărea Călărași: 29-25 (14-11)

Partida a început cu un moment de reculegere în memoria maestrului „Lascăr Pană”, plecat dintre noi în urmă cu doi ani, pe 17 septembrie. Minaur a condus pe toată durata partidei, oaspeții punându-ne problememai mult când ne-am creat singuri complicații. Stephane Plantin a rămas fidel politicii sale de „rotație a cadrelor”, dând minute de joc întregii bănci. Prima repriză a fost mai mult un joc între Alex Csepreghi și Dunărea. Băimăreanul a marcat în prima parte 8 din totalul de 14 goluri ale primei reprizei, ajungând la final la ”doar” 11, numai fiindcă a stat pe bancă vreo 20 de minute în partea secundă.

Minaur a arătat cine e „stăpân” în teren conducând cu 6-1 încă în minutul 6. Dunărea, în ciuda băncii foarte scurte, s-a luptat exemplar, revenind pas cu pas în luptă și, profitând de câteva ușoare stângăcii ale băimărenilor, au venit la 11-10 (min. 24). Forcing-ul lui Csepreghi ne duce la vestiare cu 14-11.

Începem bine și partea a doua, poarta ține bine, Bera și Buzle marchează primele lor goluri din sezon și Dunărea nu mai are șanse să ne ajungă. Nici măcar în ultimele 5 minute, când Minaur ratează exasperant din toate pozițiile, inclusiv de la 7 metri. Câștigăm cu 29-25 și ne instalăm pe locul 5, având în față patru echipe cu punctaj maxim.

CS Minaur Baia Mare: Ionuț Ciobanu (6 intervenții), Adrian Țenghea (9 intervenții) – Alexandru Csepreghi 11/14 (4 din 7m), Janja Vojvodic 5/6, Milan Kotrc 3/3, Călin Căbuț 2/2, Daniel Bera 2/3, Tudor Botea 2/4, Tomas Cip 1/1, Teo Coric 1/2, Albert Cristescu 1/2, Andrei Buzle 1/4, Vojislav Brajovic 0/2, Georgel Haiduc, Robert Nagy, Mihai Bușecan. Antrenori: Stephane Plantin și Alexandru Sabou.

Rafael HEKMAN

Foto: minaur.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu