Share
Un egal cât un eșec. CS Minaur – CSU Suceava: 22-22

Un egal cât un eșec. CS Minaur – CSU Suceava: 22-22

Meciul care ne putea aduce matematic accederea în play-off-ul Ligii Zimbrilor s-a terminat joi seară la egalitate. CS Minaur, după evoluția bună din Cupa României, a părut ca o echipă care a terminat benzina, în fața unui adversar care în urmă cu trei-patru etape nu părea a fi un pretendent la primele 8.

Minaur a început bine și în minutul 6 conducea cu 3-1. Cele două echipe au trecut rând pe rând la cârma jocului, niciuna nereușind însă să se desprindă, pauza consemnând egalitate, 12-12, în condițiile în care băimărenii au ratat mult, chiar din situații de 1 la 1, au irosit mingi pe faza ofensivă, iar ”tunarul” Milos Dragas a fost ca inexistent.

Începutul reprizei secunde e greoi pentru Minaur. Reușim contraperformanța de a nu marca timp de 11 minute. Ratăm nu mai puțin de cinci atacuri și Suceava se desprinde, 12-16. Publicul băimărean iese din apatie și își amintește că e renumit ca fiind unul cunoscător de handbal. Încurajările apropie gazdele la un gol, 16-17 (min. 46). Raul Fotonea schimbă din mers formulele de joc. Apărare cinci plus unu, atac șapte la șase. Egalăm în cele din urmă (20-20, min, 55). La 21-21 (min. 58) ratăm șansa de a prelua conducerea. O face Suceava. Minutul 59.12: primim o aruncare de la șapte metri pe care o transformă Ragot și egalează (22-22). În ultimele secunde moldovenii irosesc șansa de a câștiga meciul.

Cele două echipe își împart punctele și Suceava rămâne la 4 puncte în urmă, însă cu un program mult mai ușor în ultimele două etape. Emoțiile accederii în play-off se amână, așadar, până în ultima clipă.

Pentru Minaur au marcat: Ragot 6 goluri, Căbuț 5, Vilovski 2, Cristescu 2, Haiduc 2, Marta 1, Yurii Pop 1, Mureșan 1, Popescu 1, Dragas 1. Au mai jucat: Răzvan Pop, Bucătaru, Bușecan, Bogdan, Sabou, Câmpan.

Alex FARA


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu