Share
Știința Explorări – la primul meci pierdut pe teren propriu

Știința Explorări – la primul meci pierdut pe teren propriu

În pofida diferenței clare de valoare, Știința Explorări a făcut un meci bun, având chiar șansa de a câștiga primul set. Băimărenii au jucat fără presiune, izbutind să își pună adversarul în dificultate în unele momente.

CS Știința Explorări Baia Mare – Dinamo București: 0-3 (-25, -18, -23)

Primul set a fost cel mai disputat. Dinamo a avut pe alocuri chiar 5 puncte avans, însă elevii lui Marius Botea au recuperat pas cu pas în a doua jumătatea setului și pe final au avut două mingi de set. Experiența superioară a gărzii străine de la Dinamo și-a spus cuvântul și oaspeții au câștigat setul cu 27-25. Setul doi a fost în întregime la dispoziția bucureștenilor. Ultimul act a adus din nou speranțele câștigării unui set, Explorări conducând cu 23-22. Nu a fost să fie, Dinamo câștigând ultimele 3 puncte și adjudecându-și și meciul.

Băimărenii sunt pe locul 7 și urmează deplasarea la U Cluj, echipă ce nu a câștigat nici un punct în acest sezon.

Știința Explorări Baia Mare: Răileanu 3p (un bolcaj, un as), Țuțea 3p, Aldea 8p (3 blocaje), Callaway 5p (un blocaj, 2 ași), David 12 p (un as), S. Dragomir 11p (un as), Crișan (libero). Au mai jucat: Butnaru 2p și Iftime 4p (un as)● Antrenori: Marius Botea și Sorin Pop.

Rafael HEKMAN


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu