Share
Știința Explorări a câștigat derby-ul nordului cu Unirea Dej

Știința Explorări a câștigat derby-ul nordului cu Unirea Dej

Meci deosebit de disputat, miercuri seara, în Divizia A1 la volei masculin. Știința Explorări Baia Mare a învins în set decisiv rivala CS Unirea Dej, în lupta directă pentru primul loc al play-out-ului.

Știința Explorări Baia Mare – CS Unirea Dej:  3-2 (19-25, 25-20, 25-21, 21-25, 15-9)

Oaspeții au început mai bine, au punctat spectaculos în câteva rânduri și și-au adjudecat primul set. Băieții lui Marius Botea au revenit însă puternic, dominând categoric următoarele două seturi și dând impresia că pot închide meciul. În setul 4 au revenit din nou dejenii și, în ciuda cursei de urmărire din a doua jumătate a setului din partea băimărenilor, oaspeții au câștigat la 4 puncte diferență. Setul decisiv le-a aparținut în totalitate gazdelor, singura egalitate fiind consemnată la 2-2.

După acest meci Știința Explorări rămâne pe locul 3, la un punct distanță de Dinamo și la 4 de Unirea Dej, care are însă un meci mai mult disputat.

În meciul următor, într-o etapă în devans, Explorări va întâlni pe CSȘ 2 CNE, cea care ieri a pierdut în deplasare la CSU UV Timișoara cu 3-0. Derbiul local are loc vineri, 23 martie, în Sala Sporturilor Lascăr Pană, cu începere de la ora 12.00.

Alex FARA


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu