Share
România, campioană mondială la minifotbal; Victorie la loviturile de departajare pentru tricolori

România, campioană mondială la minifotbal; Victorie la loviturile de departajare pentru tricolori

Naționala României de minifotbal s-a impus, sâmbătă seara, în finala Campionatului Mondial cu Kazahstan, la loviturile de departajare, scor 14-13, după ce s-a încheiat 2-2 meciul.

Tricolorii au reușit să câștige în premieră Campionatul Mondial de Minifotbal din Emiratele Arabe Unite, la loviturile de departajare, la capătul unui meci în care au fost conduși cu 2-0.

Deși a dominat în prima repriză, România s-a văzut condusă după autogolul lui Ungur. Kazahstan a dublat avantajul prin Tarzhanov, care a înscris după eroarea lui Covaci, iar meciul părea decis. Tricolorii au primit însă penalty cu ajutorul VAR, aproape de final, iar Balog a transformat fără probleme.

În al doilea minut de prelungiri, România a reușit să egaleze și să trimită meciul în prelungiri, prin același Balog, care a șutat în forță. La loviturile de departajare a fost un adevărat spectacol, asta după ce tricolorii au ratat după fiecare șut pe care kazahii l-au ratat, ajungându-se la 11-11.

În final, Nițu a apărat, iar Covaci a reușit să transforme, aducând astfel titlul mondial tricolorilor, potrivit sport.ro.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu