Share
România a învins Ucraina și s-a calificat la turneul final al Billie Jean King Cup

România a învins Ucraina și s-a calificat la turneul final al Billie Jean King Cup

România s-a calificat la turneul final al Billie Jean King Cup, revenind fantastic de la 0-2 la general pentru Ucraina. Ana Bogdan și Jaqueline Cristian le-au învins pe surorile Kichenok la dublu, obținând o victorie fantastică, iar după meci au oferit și o primă reacție, arătându-se extrem de fericite.

România s-a calificat în premieră la turneul final al Billie Jean King Cup (care se va disputa în perioada 12 – 17 noiembrie, în Spania, la Sevilla), după ce a învins Ucraina cu scorul de 3-2, sâmbătă, la Fernandina Beach (Florida).

Punctul decisiv a fost adus la dublu de perechea Ana Bogdan/Jaqueline Cristian. Fetele noastre, conduse de căpitanul Horia Tecău, au fost nevoite să revină de la scorul general de 0-2 după prima zi de concurs.

Aseară, după ce și-au câștigat meciurile de simplu, cele două reprezentante ale țării noastre au fost trimise în teren și la dublu, în locul echipei Mara Gae/Anca Todoni, și s-au impus cu 6-2, 7-6 (7) în fața surorilor gemene Liudmila și Nadia Kichenok, după două ore de joc.
La finalul partidei de dublu, Ana Bogdan și Jaqueline Cristian s-au arătat extrem de fericite, explicând pe scurt cum au reușit să întoarcă rezultatul și să aducă victoria României, potrivit eurosport.ro.

Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu