Share
Recea ratează o nouă ocazie de a deveni lider

Recea ratează o nouă ocazie de a deveni lider

Pentru a doua oară în ultimele trei etape ACS FC Recea ratează ocazia de a trece în poziția de lider al Seriei 5, Ligii a 3-a, mai ales că în ambele situații contracandidata Luceafărul făcuse la rândul ei un pas greșit.

ACS Unu FC Gloria Bistrița – ACS FC Recea: 1-0 (0-0)

Luceafărul Oradea remizase vineri în deplasare la Sănătatea Cluj, ocazie perfectă pentru Recea să preia șefia seriei. Maramureșenii au dominat copios ambele reprize, însă lipsa de luciditate la finalizare, dar și intervențiile spectaculoase ale experimentatului portar Călin Albuț au făcut ca poarta bistrițenilor să rămână intactă. Cele mai mari ocazii le-au aparținut lui Norbert Janos și Romarios Rus, ambele parate de Albuț. Golul gazdelor a venit în minutul 73, când Marius Curtuiuș a deviat în poarta lui Bota o centrare din lovitură liberă. Până la final Recea a mai solicitat un penalty, considerat simulare de către arbitru, fără a mai reuși să amenințe consistent poarta adversă.

Astfel, Recea rămâne pe poziția secundă, la un punct în urma Luceafărului și joacă etapa viitoare pe teren propriu cu Avântul Reghin, campioana egalurilor în serie.

ACS FC Recea: Alin Bota – Marius Potcoavă, Lorant Kis, Milian Urs, Mihai Cohan, Adrian Micaş, Vlad Opriş, Alex Oltean, Romario Rus, Viorel Chinde şi Norbert Janos ● Au mai jucat: Alex Mărieş, Cosmin Berindea şi Claudiu Maftei ● Antrenori: Romulus Buia şi Ovidiu Mic


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu