Share
Recea câștigă în deplasare derby-ul seriei, după un meci cu șapte goluri

Recea câștigă în deplasare derby-ul seriei, după un meci cu șapte goluri

Meci nebun la Sânmartin, în derby-ul Seriei 5 din Liga a 3-a. Luceafărul Oradea și ACS FC Recea ocupau primele două locuri în clasament, gazdele având trei victorii în trei etape.

Luceafărul Oradea – ACS Fotbal Comuna Recea: 3-4 (1-2)

Antrenorul gazdelor își declarase înainte de meci intenția de a continua șirul victoriilor, astfel că se prefigura un meci disputat. Luceafărul, o echipă cu o medie de vârstă de doar 20 de ani, a deschis scorul repede, în minutul 8 (1-0), prin Paraschiv, golgheterul la zi al echipei și căpitan la numai 20 de ani. Mai experimentații receni au egalat imediat, în minutul 15 (1-1), prin reușita lui Viorel Chinde, preluând apoi conducerea, în minutul 33 (1-2), autorul golului fiind fundașul Lorand Kiss.

Recea a dominat și repriza secundă, Micaș marcând două goluri în interval de 8 minute (1-3, min. 62, 1-4 min. 70). Replica „luceferilor” a fost promptă. Paraschiv a făcut dubla în minutul 73 (2-4), transformând un penalty, fiind urmat de Manole, care în minutul 83 a relansat pe final partida (3-4). Din fericire pentru maramureșeni, meciul s-a încheiat fără ca tabela să se mai modifice.

Rafael HEKMAN


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu