Share
Prima victorie în deplasare din acest sezon pentru Știința Explorări

Prima victorie în deplasare din acest sezon pentru Știința Explorări

Etapa a 3-a a Diviziei A1 la volei masculin a a dus pentru Știința Explorări Baia Mare prima victorie în deplasare a sezonului. E drept, CSM Câmpia Turzii e și ea o echipă care se luptă din răsputeri să se reziste pe prima scenă a voleiului românesc, neavând nici în acest moment un lot complet.

CSM Câmpia Turzii – Știința Explorări Baia Mare: 2-3 (20, -17, 27, -22, -8)

CSM Câmpia Turzii, una dintre puținele echipe abordabile din postura egalității de forțe în acest campionat pentru băimăreni, rzi a început mai bine și a câștigat primul set. Elevii lui Marius Botea au dominat categoric setul doi, nelăsând nicio șansă gazdelor. A treia parte a fost și cea mai disputată. Explorări a condus chiar și cu 5 puncte (15-20), dar gazdele au revenit pas cu pas. Băimărenii au avut minge de set la 23-24, dar au ratat, la fel ca și la 26-27. În cele din urmă setul a fost adjudecat de gazde. Explorări avea nevoie să câștige setul 4, pentru a obține măcar un punct. Au câștigat în cele din urmă ambele seturi rămase, cel decisiv chiar foarte lejer, dar cu mai multă atenție în setul 3 s-ar fi putut aduce acasă toate cele 3 puncte.

CS Știința Explorări: Răileanu 3p (2 blocaje), Țuțea 13p (4 blocaje), Aldea 12p (4 blocaje, un as), Callaway 11p (2 blocaje, un as), David 25p (un blocaj), Iftime 12p, Crișan (libero). Au mai jucat: S. Dragomir 5p (2 ași), Butnaru și Al. Dragomir.

Antrenori: Marius Botea și Sorin Pop.

Rafael HEKMAN

Foto: facebook CSM Campia Turzii Volei Team


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu