Share
Premieră în fotbalul maramureșean: o partidă din faza județeană a Cupei României se va desfășura în nocturnă

Premieră în fotbalul maramureșean: o partidă din faza județeană a Cupei României se va desfășura în nocturnă

Miercuri, 25 septembrie, de la ora 16.30, se desfășoară meciurile contând pentru optimile Cupei României în Maramureş, ediţia 2019/2020. O singură echipă din Liga a 5-a, ACS Satu Nou de Jos, s-a calificat în această fază, celelalte 15 fiind din Liga a 4-a.

Două meciuri fac excepție. Partida dintre CSM Sighetu Marmaţiei și CS Viitorul Ulmeni e posibil să fie câștigată de gazde la masa verde. Echipa din Ulmeni a cerut amânarea meciului, însă conducerile cluburilor nu au căzut de acord, Ulmeniul decizând în cele din urmă, conform informațiilor pe care le deținem la momentul publicării, să nu se prezinte.

În ceea ce privește disputa dintre CS Seini și CS Progresul Şomcuta Mare, aceasta va reprezenta o premieră la nivelul județului, ea urmând a se desfășura în nocturnă. Jocul se va disputa în Șomcuta Mare joi, 3 octombrie, cu începere de la ora 19.00.

Asociația Județeană de Fotbal Maramureș îi invită pe iubitorii fotbalului la ceea ce se consideră a fi „un eveniment care va rămâne în istoria fotbalului județean”.

Iată și partidele ce se desfășoară miercuri, 25 septembrie, în optimile Cupei României:

  • CSO Borşa – ACS Salina Ocna Şugatag
  • ACS Bradul Vişeu de Sus – Unirea Şişeşti
  • AS Nistru – CS FC Suciu de Sus
  • AS Remeţi – ACS Bradul Groşii Ţibleşului
  • CS Fărcaşa – ACS Avântul Bârsana
  • ACS Satu Nou de Jos – CSO Minerul Baia Sprie

Dacă după 90 de minute de joc, rezultatul va fi de egalitate, atunci se vor mai disputa două reprize a câte 15 minute. În cazul în care egalitatea persistă, se trece la lovituri de departajare. La meciurile cu prelungiri, echipele au dreptul și la a cincea schimbare, aceasta putând fi efectuată doar în timpul celor două reprize de prelungire.

La meciurile în care se întâlnesc două echipe de Liga 4, este obligatorie utilizarea juniorilor Under 21 (2 pe tot parcursul partidei). Regula nu se aplică atunci când se află față în față o echipă de Liga 4 și una de Liga 5.

Rafael HEKMAN


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu