Share
Pentru a accede în finala Cupei României, zimbrii stau la mâna rezultatelor

Pentru a accede în finala Cupei României, zimbrii stau la mâna rezultatelor

Pentru al doilea an consecutiv, campioana României poate rata accederea în finala Cupei României, după ce în duelul de totul sau nimic, jucat în deplasare cu Timișoara Saracens, a remizat scor 6-6. Toate punctele acestui derby au fost reușite ca urmare a unor lovituri de penalitate, izbutite de către Ionel Melinte, fundașul de doar 23 de ani al gazdelor, în timp ce pentru CSM Știința Baia Mare a punctat uvertura de origine fijiană Taniela Maravunawasawasa.

Deși matematic șansele zimbrilor de a juca pentru a 18 oară o finală de Cupa României rămân nealterate, de acum totul depinde de rezultatele ce vor fi consemnate în ultima etapă din grupe, programată pentru data de 23 noiembrie. În ultima rundă din această primă fază a competiției, CSM Știința Baia Mare va juca acasă cu CS Universitatea Cluj formație de care a dispus în tur cu scorul de 43-17, în timp ce bănățenii se vor deplasa la Malul Mării pentru confruntarea cu ACS Tomitanii Constanța, echipă pe care a surclasat-o în tur cu cel mai drastic rezultat consemnat în actuala stagiune: 75-6. Într-un alt meci din grupa A, C.S.Universitatea Cluj a câștigat acasă cu ACS Tomitanii Constanța, cu 7-3, în timp ce în grupa BCS Dinamo București s-a impus la limită, cu 21-20, în fața echipei Sport Club Municipal Gloria Buzău. Indiferent de rezultatul ultimului joc din grupa B, Clubul Sportiv al Armatei Steaua București are deja asigurată calificarea în finala Cupei României ediția 2019.

Timișoara Saracens – CSM Știința Baia Mare: 6-6 (6-3)

Marcatori: Ionel Melinte (2 lovituri de pedeapsă minutele 22, 33) / Taniela Maravunawasawasa (2 lovituri de penalitate minutele 18, 43)

Cartonașe galbene: Marius Lungu / Cristi Chirică, Constantin Pristaviță

CSM Știința Baia Mare: 15.Paul Popoaia, 14.David Falesa Feliuai, 13.Jgerenaia Khvicha, 12.Sione Fakaosilea, 11.Taliauli Sikuea, 10.Ratu Taniela Rawaqua Maravunawasawasa, 9.Alexandru Țiglă, 1.Constantin Pristaviță, 2.Ovidiu Cojocaru, 3.Revazi Dugladze, 4.Dumani Siphosethu Mtya, 5.Jacob Nicollas Oliver Immelman-cpt, 6.Alexandru Alexe, 7.Mihai Dico, 8.Cristi Marian Chirică ● Rezerve: 16.Alexandru Oancea, 17.Iulian Harțig, 18.Laurențiu Nica, 19.Feofaaki Holoia, 20.Sebastian Agapie, 21.Ionuț Balaban, 22.Ionuț Botezatu, 23.Domițian Mureșan ● Antrenori: Eugen Apjok, Paul Rusu.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu