Share
Olimpiada Națională a Sportului Școlar la Fotbal Băieți: Echipa CENT, campioană la nivel regional, la U16

Olimpiada Națională a Sportului Școlar la Fotbal Băieți: Echipa CENT, campioană la nivel regional, la U16

Vineri, 12 aprilie, a avut loc faza regională a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la Fotbal Băieți, U16.

Meciurile au avut loc pe terenul sintetic al Liceului cu Program Sportiv Baia are și a reunit cinci echipe, reprezentantele județelor Maramureș, Satu Mare, Sălaj, Bistrița-Năsăud, Bihor.

Este vorba despre Colegiul Economic ”Nicolae Titulescu” Baia Mare (prof. Mihaela Petrovan), Colegiul Național ”Onisifor Ghibu” Oradea (prof. Răzvan Lădar), Liceul Teoretic ”Solomon Haliță” Sângeorz Băi (prof. Paul Bujor), Liceul Teoretic Carei (prof. Răzvan Nințaș) și Colegiul Tehnic ”Al. Papiu-Ilarian” Zalău (prof. Claudiu Crișan).

Conform prof. Tavi Dragomir, cele cinci echipe au fost împărțite în două grupe, în prima – Maramureș, Sălaj, Satu Mare și în a doua – Bihor, Bistrița-Năsăud. Echipa maramureșeană și-a învins ambele contracandidate, cu 6-1 Sălaj și 4-0 Satu Mare, calificându-se în finală cu maximum de puncte și de pe primul loc. În finală, a întâlnit reprezentanta județului Bistrița-Năsăud, de care a dispus cu 1-0.

Ca atare, echipa CENT Baia Mare se califică în faza națională. S-au acordat și trei titluri individuale. Alin Crișan din echipa Zalăului a cucerit titlul de golgheter, cu 4 reușite înscrise. Eduard Husti de la CENT Baia Mare a primit titlul de cel mai bun portar. Iar titlul de cel mai bun jucător l-a primit Răzvan Mărieș, de asemenea de la CENT Baia Mare. Mult succes echipei maramureșene! Informații furnizate de prof. Tavi Dragomir.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu