Share
O medalie de argint și trei de bronz pentru orientariștii Clubului Sportiv Școlar Baia Sprie la Campionatul Național pe Echipe

O medalie de argint și trei de bronz pentru orientariștii Clubului Sportiv Școlar Baia Sprie la Campionatul Național pe Echipe

La Polovragi, județul Gorj, în organizarea Federației Române Orientare, s-a desfășurat Campionatul Național pe Echipe.

La competiția națională au participat și sportivii de la CSS Baia Sprie, care arată că organizarea a fost bună, cu hărți noi de concurs, timp frumos cu soare și participare numeroasă mai ales la categoriile de copii și juniori de la cluburile de profil din tara.

Sportivii de la CSS Baia Sprie au avut o comportare bună, 4 din cele 5 echipe înscrise în competiție urcând pe podiumul de premiere. Rezultatele finale s-au obținut însumând timpii realizați de cei 2 sportivi din echipa în probele de medie și lungă distanță.

Medalie de argint a obținut echipa de M 14, în componența Pop Luca cu Rognean Razvan, medalii de bronz echipele de F 12, alcătuită din Dan Sara și Jeler Ingrid, F 14, având în componenta pe Avram Bianca și Tiodar Cosmina și echipa de F 16 Malanca Alessia cu Salajan Alexandra. Sportivii sunt pregătiți de prof. Laza Ileana sub îndrumarea director prof. Dr. Toma Andreea.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.



Lasă un comentariu