Share
Ne părăsesc campionii: culturistul Laszlo Kovacs a plecat din astă lume la doar 48 de ani

Ne părăsesc campionii: culturistul Laszlo Kovacs a plecat din astă lume la doar 48 de ani

Tristețe mare în lumea culturismului din România: sportivul băimărean Laszlo Kovacs a plecat către stele în noaptea de 23 spre 24 februarie, răpus de o boală necruțătoare.

„Zi de doliu pentru iubitorii sportului românesc! Unul dintre cei mai buni profesioniști ai Federației Române de Culturism și Fitness (FRCF), președintele comisiei centrale a arbitrilor, Laszlo Kovacs, a pierdut lupta pentru viață, la doar 48 de ani! Odihnește-te în pace, om bun” – au scris reprezentanții Federației Române de Culturism și Fitness.

Cu puțin timp înainte, în 5 ianuarie 2020, președintele FRCF, Gabriel Toncean, împreună cu vicepreședintele Monica Mureșan, i-au înmânat lui Laszlo Kovacs diploma de excelență și titlul de IFFB Master, astfel devenind arbitru internațional de nivel excepțional, titlu oferit de Raphael Santoja, președintele forului international. Laszlo  ((Laci pentru prieteni) Kovacs  și-a început cariera sportivă la 19 ani, activând neîntrerupt până în anul 2004. După o pauză, a revenit în competiții în anul 2010, devenind campion național la categoria sa.

Despre afecțiunea de care sufera se știa din 2019, motiv pentru care apropiații au inițiat o campanie umanitară.  Dar mândria de campion l-a făcut să  accepte foarte greu – și foarte târziu – să facă publică situația și  ajutorul necesar  pentru a putea lupta cu boala.

Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în pace! (C.Ț.)


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu