Share
Lorin Druță se impune și în etapa a treia a campionatului local de snooker

Lorin Druță se impune și în etapa a treia a campionatului local de snooker

În weekend, Clubul Mr. Biliard a fost din nou gazda campionatului local de snooker Golden Q. Lorin Druță s-a impus și de această dată categoric, învingând în finală pe Radu Scarlat cu scorul de 4-1. Performanța acestuia din urmă, de a ajunge în finală, e demnă de remarcat, în condițiile în care concurența pentru locul doi în clasament e cea mai acerbă.

În semifinale Druță l-a învins pe Adrian Chiuzbăian cu 3-0, iar Radu Scarlat s-a impus cu 3-2 în fața lui Norby Szopko, cel care în etapa a doua ocupase a doua poziție și care, în sferturi, îl eliminase pe vicecampionul Cristian Vințu.

Lorin Druță a avut și cea mai prolifică etapă din punct de vedere al break-urilor de peste 30 de puncte, realizând 7, cel mai mare fiind de 44 de puncte. În total, în această ediție de campionat, Druță are 18 astfel de realizări cu un maxim de 47 de puncte.

În clasamentul general conduce Lorin Druță, urmat de Norby Szopko și Radu Scarlat aflați la egalitate de puncte, fiind departajați doar de numărul total de victorii (9 Szopko, 8 Scarlat).

Etapa următoare va avea loc la finalul lunii aprilie.

Alex FARA


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu