Share
La Bistrița, Minaur Baia Mare obține victoria în minutul 90

La Bistrița, Minaur Baia Mare obține victoria în minutul 90

Cursa de recuperare a distanței față de liderul Seriei a 5-a, a Ligii a 3-a a continuat,\ vineri după-amiază pentru Minaur Baia Mare la Bistrița. Într-o clară înbunătățire de formă, elevii lui Dorin Toma au reușit cea de a patra victorie consecutivă și mai au doar 4 puncte devans. La meci au asistat și 20 de suporteri băimăreni din galeria Commando Bulldogs, din ce în ce mai activi în ultima vreme.

FC Gloria Bistrița – CS Minaur Baia Mare: 0-1 (0-0)

Plecați de acasă cu o lecție bine învățată, băimărenii au trimis o ploaie de centrări în fața porții bistrițene. În prima repriză două dintre acestea au dus la faze clare de gol, prima dată mingea fiind trimisă peste poartă de la 6 metri, iar a doua fiind trimisă cu capul peste poartă de la 10-12 metri. În partea a doua au ieșit la joc și gazdele, Dombradi reușind să respingă un șut periculos de la 22 de metri. Băimărenii au mai ajuns în poziție de a marca în 3-4 rânduri, însă experimentatul Albuț sau lipsa de luciditate au făcut ca mingea să nu intre în poartă. În cele din urmă, în minutul 90, una din insistentele centrări, trimisă excelent de Ciprian Duruș de la 35 de metri stânga, l-a găsit pe Brian Lemac demarcat în marginea careului mic, de unde a trimis simplu în poarta bistrițeană.

În urma celorlalte meciuri din serie, Minaur a mai recuperat un punct și așteaptă în continuare pașii greșiți ai contracandidatelor, urmând ca etapa viitoare să joace acasă cu Avântul Reghin.

CS Minaur Baia Mare: Balazs Dombradi – Denis Lihet, Jean Prunescu, David Simion, Ciprian Duruș, Adrian Bedea, Bogdan Piper, Răzvan Lupu, Krisztian Szekely, Adrian Șter, Brian Lemac ● Rezerve: Alex Gudea – Răzvan Rus, Vlad Suciu, Cătălin Tutuța, Daniel Groza, Paul Oșan, Sandu Bococi ● Antrenori: Dorin Toma, Paul Ungureanu, Marius Marian

 

Rafael HEKMAN


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu