Share
Într-un singur meci, Minaur a eliminat campioana și deținătoarea  Cupei României

Într-un singur meci, Minaur a eliminat campioana și deținătoarea Cupei României

Considerați outsideri, handabaliștii băimăreni au furnizat surpriza optimilor Cupei României, învingând fără emoții pe Dinamo București campioana și deținătoarea la zi a trofeului: 30-26 (17-13).

Meciul a început cu aruncarea în teren a câtorva sute de păpuși de pluș, de către o mare parte a celor aproximativ 1200 de spectatori, care au răspuns inițiativei clubului gazdă, păpuși ce vor ajunge la copiii asistați din casele familiale din Baia Mare. S-a ținut și un moment de reculegere în memoria Regelui Mihai.

Partida a curs într-o singură direcție. Minaur a condus tot meciul și s-a desprins pe alocuri și la 8 goluri. Băimărenii au excelat în apărare, în frunte cu Alexandru Bucătaru care a avut 15 intervenții. La pauză gazdele conduceau confortabil cu 17-13, diferență menținută până la final, fără emoții, ba chiar făcând spectacol (superb golul lui Adrian Popescu. din min.38).

Celelalte rezultate din optimi: HC Vaslui – Steaua Bucureşti: 26-31; CSM Oradea – CSM Făgăraş: 29-32; Poli Timişoara – CSU Suceava: 39-30; CSM Bucureşti – HC Odorhei: 35-28; Potaissa Turda – CSM Focşani: 31-29; HC Dobrogea Sud – Poli Iaşi: 34-17;  Ştiinţa Bacău – Dunărea Călăraşi: 32-31. Tragerea la sorți a partidelor din sferturi are loc azi.

Sursă foto: minaur.ro

Alex FARA


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu