Share
În Fărcașa: Peste 100 de sportivi vor participa la „Cupa Toamnei” – Karate Shotokan

În Fărcașa: Peste 100 de sportivi vor participa la „Cupa Toamnei” – Karate Shotokan

Duminică 5 noiembrie, în sala sporturilor din Fărcașa se va desfășura competiția „Cupa Toamnei” – Karate Shotokan.

La aceasta vor concura peste 100 de sportivi din trei județe (Maramureș, Sălaj și Bihor).

Sportivii participanți sunt legitimați la cluburile: „Condor” Baia Mare (atât secția din Fărcașa, cât și cea din Baia Mare), „Umbra” Baia Sprie (jud.Maramureș), „Omega” Șimleu Silvaniei, „Coste” Jibou, „Dani-San” Zalău, „Heian-Delta” Jibou (jud. Sălaj), „Lotus” Marghita și „Good-Dragon” Marghita (jud.Bihor).

Se va concura la trei probe: una de Kata și 2 de Kumite individual. Sportivii participanți vor fi împărțiți în două secțiuni, una pentru începători, iar cealaltă pentru avansați.

Sportivii începători vor participa la o singură probă de kumite, iar cei avansați pot opta pentru a participa la toate cele 3 probe.

Principalul scop al competiției este verificarea și pregătirea sportivilor în vederea participării la Campionatul Național, care va avea loc în 13 noiembrie la Tg. Secuiesc, județul Covasna. De asemenea, se urmărește și obișnuirea sportivilor începători cu atmosfera de concurs, cu regulile de arbitraj și cu comportamentul corect pe spațiul de luptă.

Totodată, această competiție interjudețeană reprezintă una din modalitățile de verificare a cunoștințelor sportivilor dobândite în timpul antrenamentelor, dar și ocazia de a pregăti arbitri pentru participarea la competiții naționale și internaționale.

Organizatorul principal al acestei competiții este antrenorul emerit, sensei Viorel Duță – președintele Clubului Sportiv Condor Baia Mare, se precizează pe pagina comunei Fărcașa.

Mult succes tuturor!

Foto – arhivă

Citește și

Apreciere: Sensei Viorel Duță a primit distincția de antrenor emerit din partea Ministerului Tineretului și Sportului (FOTO)


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu