Share
În dublă superioritate, Recea ratează șansa de a reveni în poziția de lider

În dublă superioritate, Recea ratează șansa de a reveni în poziția de lider

Nou promovata SCM Zalău se afla în postura de „lanternă roșie” a Seriei 5 din Liga a 3-a la fotbal înaintea meciului de pe teren propriu cu ACS Fotbal Comuna Recea, din etapa a 8-a. Putea evada de pe acest loc doar cu o victorie. De victorie aveau nevoie și maramureșenii, pentru a urca din nou pe locul întâi în clasament.

SCM Zalău – ACS Fotbal Comuna Recea: 0-0 (0-0)

Gazdele au avut probleme de efectiv înaintea partidei. Zălăuanii au jucat totuși bine în apărare, nelăsând prea multe șanse adversarilor. Iar când apărarea zălăuană a cedat, a fost la post portarul Andrei Pop, care și-a salvat echipa de 3-4 ori. Singurele ocazii ale primei reprize le-au aparținut oaspeților prin Claudiu Maftei, Romario Rus și Milian Urs, primele două mingi fiind apărate și ultima trecând peste.

Repriza secundă a consemnat cea mai mare ocazie de gol, zălăuanul Arnold Neuers trimițând peste poartă de la 6 metri, cu poarta goală, după ce Sebastian Duma l-a servit excelent, la capătul unei incursiuni în care a întors mai mulți maramureșeni. Din minutul 49 Zalăul a jucat în 10 oameni, după ce a fost eliminat Daniel Supuran. Chiar și așa, gazdele au mai ratat o ocazie uriașă, Răzvan Dulap trimițând mingea în bară. La câteva minute după ocazia Zalăului a venit rândul recenilor să nimerească bara, după un șut al lui Arthur Trut. În minutul 90, fundașul zălăuan Claudiu Băican a primit cartonaș roșu, însă asediul recenilor din minutele de prelungire nu s-a soldat decât cu un șut pe lângă poartă, expediat de Adrian Micaș.

Trupa lui Romulus Buia ratează astfel preluarea conducerii în campionat, fiind la egalitate de puncte cu Luceafărul, care a pierdut vineri în deplasare la Unirea Dej, dar are golaveraj mai bun.

ACS FC Recea. Alin Bota – Marius Potcoavă, Kis Lorant, Milian Urs, Mihai Cohan, Adrian Micaș, Claudiu Maftei, Alex Oltean, Romario Rus, Viorel Chinde și Arthur Teut ● Rezerve: Vasile Iura – Alexandru Mărieș, Marius Mitrea, Cătălin Jucan, Janos Norbert, Cristian Erdei și Bogdan Pașca ● Antrenor: Romulus Buia

Rafael HEKMAN

Foto & info sportulsalajan.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu