Share
Handbalistele de la Minaur la ”Castane”: întâi parada și apoi meciul

Handbalistele de la Minaur la ”Castane”: întâi parada și apoi meciul

După ce, ieri, la orele prânzului au participat la parada de Castane alături de colegii de club de la handbal masculin și fotbal, de la ora 17.00 fetele de la CS Minaur au disputat –  în sala de sport a Școlii Gimnaziale “Vasile Alecsandri” – un amical împotriva echipei maghiare Kisvarda, Minaur s-a impus cu 27-21 (16-11), într-un meci pe care l-a controlat de la început la sfârșit.

Șapte dintre jucătoarele echipei noastre, plus antrenorul Costică Buceschi, nu au evoluat la meciul de vineri. Buceschi este secundul naționalei mari, acolo unde au fost convocate Anca Polocoșer și Andreea Popa (naționala a jucat miercuri cu Ucraina, iar sîmbătă joacă în Insulele Feroe). Tot la Brașov este și lotul de tineret, într-un stagiu de pregătire centralizată (până pe 29 septembrie), la acest lot fiind convocată Eva Kerekes. A lipsit și Helena Rysankova (prezentă la meci, dar e în recuperare) și Yaroslava Burlachenko, care are mici probleme de ordin medical. De asemenea, tot cu probleme medicale se confruntă și Marija Shteriova, în timp ce Cristina Ciaușescu se recuperază după operația de ligamente.

CS Minaur Baia Mare – Kisvardai KC: 27-21 (16-11)

CS Minaur Baia Mare: Ana Maria Măzăreanu (5 intervenții), Cristina Enache (4 intervenții, a apărat 2 de 7m) – Roxana Szolosi 6, Sonia Seraficeanu 5, Sylwia Lisewska 4, Mădălina Conache 3, Paulina Masna 3, Camelia Hotea 2, Anna Ivanenko 1, Oana Cîrstea 1, Larisa Tămaș 1, Petruța Argyelan, Oana Bondar 1. Antrenori: Magda Kovacs și Claudia Cetățeanu

Foto: arhivă


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu