Share
Fotbaliștii de la Minaur au învins greu lanterna roșie

Fotbaliștii de la Minaur au învins greu lanterna roșie

În tentiva de a reveni în fruntea clasamentului Seriei a 5-a a Ligii a 3-a, Minaur Baia Mare nu are altceva de făcut decât să câștige toate meciurile și să aștepte pașii greșiți ai fruntașelor. Sâmbătă, elevii lui Dorin Toma au avut un nou test, aparent facil, cu ultima clasată SCM Zalău.

SCM Zalău – CS Minaur Baia Mare: 0-1 (0-1)

Ceea ce trebuia să fie un meci de antrenament s-a transformat într-o partidă ce putea ușor să se termine cu aproape orice rezultat. Băimărenii au evoluat în aceași notă de dominare, cu faze de poartă și ratări. Diferența a făcut-o de data aceasta golul venit după primul sfert de oră. O centrare venită excelent în careu a ajuns la Răzvan Rus care a trimis cu capul în poartă (0-1, min. 16). Zalăul a fost cvasiinexistentă în prima repriză, cu toate acestea Minaur nu a fructificat fazele create, șuturile lui Adrian Șter și Bogdan Piper rămânând fără rezultat.

În partea secundă gazdele au ieșit mai curajos la joc, dar au punctat mai mult la posesie și dominare teritorială. Ratarea meciului a venit din piciorul lui Brian Lemac, acesta irosind o fază ideală de contraatac. Zalăul a avut ocazia în două rânduri să marcheze pe final, Erwin Kinczel trimițând de două ori cu capul puțin peste poarta lui Dombradi.

Profitând de eșecul celor de la Recea și de la Luceafărul, Minaur urcă un loc în clasament și se apropie la 5 puncte de lider.

CS Minaur Baia Mare: Dombradi Balazs – Adrian Şter (68 Cătălin Tutuţa) , Valer Giurgiu (58 Szekely Krisztian), Andrei Coroian, Bogdan Piper (75 Alexandru Mitracu), David Simon, Răzvan Rus, Brian Lemac (75 Răzvan Lupu), Jean Prunescu, Deis Lihet şi Ciprian Duruş (cpt.) ● Rezerve: Juhasz Eduard, Paul Oşan şi Sandu Bococi ● Antrenor: Dorin Toma, Paul Ungureanu.

Rafael HEKMAN

Foto: facebook SCM Zalău


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu