Share
Fetele de la Minaur, la ultimul meci pe teren propriu din acest an

Fetele de la Minaur, la ultimul meci pe teren propriu din acest an

Sala Polivalentă “Lascăr Pană” a fost sâmbătă gazda meciului dintre CS Minaur și AHCM Unirea Slobozia, din cadrul etapei a 10-a din Liga Florilor. A fost un meci din categoria obligatoriu de câștigat, în care băimărencele au dominat în mare parte, cu unele momente de cădere, nesemnificative esențial în echilibrul partidei. A fost și ultima partidă din acest an, pe teren propriu.

CS Minaur Baia Mare – AHCM Unirea Slobozia: 28-25 (16-15)

După un început echilibrat Minaur s-a desprin rapid la 8-3 (min. 13), în ciuda faptului că a ratat două aruncări de la 7 metri. Vine momentul de cădere și Slobozia se apropie la un singur gol (13-12, min. 24) și această diferența se păstrează până la pauză.

Minaur domină în continuare, dar nu reușește să se depsrindă în prima parte a reprizei secunde. Trecem și printr-o perioadă în care avem două jucătoare în plus, dar pe care nu reușim să o valorificăm. Apoi, la 24-23 Minaur se dezlănțuie, se apără excelent și se duce la 27-23, cu ultimul gol marcat de Cristina Enache, în condițiile în care Slobozia a avut o nouă perioadă cu două eliminări aproape concomitente și niciun gol marcat timp de 12 minute. Meciul a consemnat și debutul într-un joc oficial al Oanei Borș, care va împlini 16 ani în 27 noiembrie.

Urmează o deplasare foarte grea, la Râmnicu Vâlcea, în ultima etapă a anului în handbalul feminin, căci din 30 noiembrie intră în scenă Campionatul Mondial din Japonia.

CS Minaur Baia Mare: Ana Maria Măzăreanu (3 intervenții), Cristina Enache (4 intervenții, 1 gol) – Yaroslava Burlachenko 1/2, Larisa Tămaș, Petruța Argyelan, Helena Rysankova 0/1, Roxana Szolosi 2/2 (din 7m), Anca Polocoșer 0/1, Camelia Hotea 2/5, Mădălina Conache 2/2, Sonia Seraficeanu 1/2, Sylwia Lisewska 6/9, Oana Borș, Andreea Popa 6/9, Paulina Masna 6/8, Marija Shteriova 2/4 ● Antrenori: Costică Buceschi, Magda Kovacs și Claudia Cetățeanu.

Rafael HEKMAN

Foto: minaur.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


1 Comentariu în această postare

  1. Victoria foarte buna,3 puncte.Meciul in sine nu a fost mare lucru si nici adversarul..Apare in schimb un mare semn de intrebare.De citeva etape nu mai mentioneaza nimeni citi spectatori au fost in sala.Pe cine deranjeaza adevarul vizavi de scaderea numarului de spectatori la meciurile de handbal ???
    Nu ar trebuii sa mire pe nimeni ,aceasta este reactia spectatorului baimarean considerat un imbecil care trebuie sa plateasca bilet si sa bata din palme !Nu era foarte greude observat ca acest club nu serveste orasul,el este doar instrumentul cu care o mina de indivizi manevreaza in interes personal BANII PUBLICI !
    Sper cit mai curind sa aveti atitia spectatori cit are echipa de volei !!!

    Răspunde

Lasă un comentariu