Share
Explorări pierde la limită, după ce e a condus cu 2-0

Explorări pierde la limită, după ce e a condus cu 2-0

Cu trei foști jucători ce au evoluat la Știința Explorări, echipa de volei U Cluj i-a învins vineri seara pe băimăreni cu 3-2 la seturi, după ce aceștia au condus cu 2-0.

Universitatea Cluj – Știința Explorări Baia Mare: 3-2 (-21, -26, 20, 20, 8)

Elevii conduși de Marius Botea și Sorin Pop au pierdut în deplasarea de la Cluj, în condițiile în care chiar și în debutul setului 3 băimărenii erau pe val și nimic nu prevestea că nu vor reuși să își adjudece victoria. În primul set, chiar dacă nu au dominat, s-au aflat în permanență la conducere, forcing-ul de pe final desprinzându-i la 4 puncte (21-25). Setul 2 a fost mult mai disputat, cele două echipe succedându-se la conducere, ca mai apoi să aibă fiecare câte o minge de set. Băimărenii au valorificat-o pe a doua și păreau desprinși în câștigători (26-28). Setul 3 a arătat o altă față a „univeristarilor” clujeni care, dincolo de jumătatea jocului, s-au desprins și s-au impus categoric (25-20). Aproape tras la indigo, setul 4 a adus egalarea (25-20) și a dus meciul în set decisiv. Explorări a plecat tare și a condus cu 4-1, însă a fost doar un foc de paie, clujenii impunându-se categoric cu 15-8. Explorări aduce totuși un punct și se pregătește de confruntarea din etapa următoare, când băimărenii vor juca acasă cu Unirea Dej (sâmbătă, 16 noiembrie, ora 18).

Știința Explorări Baia Mare: Răileanu 2p (un blocaj), Țuțea 8p, Aldea 7p (3 blocaje, un as), Callaway 12p ( blocaje), David 20p, S. Dragomir 12p (un as), Crișan (libero)●Au mai jucat: Butnaru 1p (as), Iftime și Al. Dragomir● Antrenori – Marius Botea și Sorin Pop.

Rafael HEKMAN

Foto:


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu