Share
Derby local de complezență

Derby local de complezență

Derby-ul local dintre Știința Explorări și CSȘ 2 CNE a avut un rezultat scontat, în condițiile în care juniorii Centrului de excelență joacă la foc automat meciurile din play-out (au deja 3 partide în avans), doar pentru a se elibera de povara unei competiții fără nici o miză pentru ei. A fost un meci de complezență, tratat de ambele echipe aproape ca un „amical”.

CSȘ 2 CNE – Știința Explorări 0-3 (12-25, 19-25, 24-26)

Primele două seturi au fost adjudecate rapid de Explorări, pentru care acest meci a fost ca un antrenament în vederea deplasării de lunea viitoare la U Cluj. În setul al treilea însă juniorii erau pe cale să producă surpriza și să le ia un set mai experimentaților adversari, conducând la un moment dat cu 20-14. Băieții lui Marius Botea s-au „adunat”, au egalat cu 6 puncte consecutive și au câștigat setul cu 26-24.

Știința Explorări urcă pe locul doi cu un meci mai mult jucat. Conform informațiilor furnizate de site-ul federației de specialitate, CSȘ 2 va juca mâine cu Dinamo, tot pe teren propriu, iar Explorări, luni, 26 martie, în deplasare la U Cluj.

Foto: arhivă

Alex FARA


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu