Share
Debut cu stângul în Divizia A1 pentru voleibaliștii de la Știința Explorări

Debut cu stângul în Divizia A1 pentru voleibaliștii de la Știința Explorări

Fără Matthew Callaway și Robert Țuțea, voleibaliștii de la Știința Explorări Baia Mare au debutat sâmbătă după-amiază în Divizia A1, în deplasare la SCMU Craiova. Cele două echipe se întâlniseră și cu o săptămână în urmă în cadrul unui turneu amical, la Zalău. Atunci oltenii au câștigat cu 3-1. De data aceasta, pe teren propriu, Craiova s-a impus categoric.

SCMU Craiova – Știința Explorări: 3-0 (21, 16, 22)

Marius Botea a fost obligat să folosească o formulă de echipă incompletă. În aceste condiții meciul a fost dominat de craioveni, care s-au impus fără probleme. Băimărenii au început bine și au condus până dincolo de jumătatea primului set, apoi gazdele au revenit și s-au impus cu 25-21. Setul secund a fost fără istoric, oltenii având chiar 10 puncte avans. Setul 3 a fost ceva mai disputat, însă doar în prima sa parte. Știința joacă primul meci al sezonului în fața propriilor suporteri în etapa a 2-a, sâmbătă, 19 octombrie.

Știința Explorări: Răileanu, David 11p, Aldea 3p (un as), Butnaru 4p (un as), Iftime 10p (2 ași), Crișan 4p (un as), Harmash (libero). A mai jucat: S. Dragomir 3p ● Antrenori: Marius Botea și Sorin Pop.

Rafael HEKMAN


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


1 Comentariu în această postare

  1. Sa mi spuna cineva ce rost are aceasta echipa.

    Răspunde

Lasă un comentariu