Share
CSȘ 2 CNE a pierdut derby-ul codașelor, Știința Explorări s-a impus în deplasare

CSȘ 2 CNE a pierdut derby-ul codașelor, Știința Explorări s-a impus în deplasare

Luni seara, de la ora 20.00, cele două echipe băimărene de volei de primă divizie au jucat în ultima etapă a turului play-out-ului Diviziei A1.

U Cluj – Știința Explorări Baia Mare: 0-3 (24-26, 21-25, 23-25)

Al treilea meci în doar 6 zile pentru Știința, de la care a lipsit Csaba Nagy, ușor accidentat. Băimărenii au început meciul mai slab primul set, fiind conduși până aproape de final (20-16), când au revenit ducând setul în prelungiri și adjudecându-l în cele din urmă cu 26-24. Setul doi a fost mai echilibrat în prima jumătate, după care Știința a preluat inițiativa și a câștigat cu un avans de patru puncte (21-25).  În setul trei s-a mers cap la cap până la 23-23, când Fedorenko a reușit două atacuri și a închis meciul. Cu un joc mai puțin decât liderul Unirea Dej, Știința Explorări se află la finalul turului pe locul 3 în play-out, cu 28 de puncte, la un punct distanță față de ocupanta locului doi, Dinamo București, cea cu care va juca etapa viitoare, pe 14 aprilie.

CSȘ 2 CNE Baia Mare – CSU UV Timișoara: 0-3 (22-25, 24-26, 24-26)

Aprope tot sezonul a ocupat penultima poziție a campionatului, dar de ieri CSȘ 2 CNE Baia Mare a trecut de ieri pe ultima poziție, după ce a fost învinsă pe teren propriu de CSU UV Timișoara, fosta lanternă roșie. În ciuda scorului final, meciul a fost echilibrat, doar era un derby al codașelor. Juniorii băimăreni au jucat din nou în efectiv minimal, cu doar 7 jucători pe foaia de joc, fiind învinși la mare luptă, cu ultimele două seturi duse până în prelungiri. CSȘ 2 CNE Baia Mare mai are un singur meci de disputat, în deplasare la Unirea Dej, toate celelalte jocuri fiind disputate în devans.

Alex FARA

Foto: facebook Știința Explorări Baia Mare


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu