Share
CS Minaur a pierdut meciul cu Ferencvarosi; Calificare jucată încă din prima manșă

CS Minaur a pierdut meciul cu Ferencvarosi; Calificare jucată încă din prima manșă

Duelul european dintre CS Minaur și Ferencvaros Budapesta și-a consumat primul episod sâmbătă după-amiază, în Sala Polivalentă “Lascăr Pană”.

A fost și primul meci oficial pentru cele două echipe, care n-au jucat încă niciun meci în campionatul intern. Din păcate, diferența de scor de la final ne face să spunem că echipa maghiară a tranșat lucrurile încă din prima manșă, pentru că e greu de crezut că Minaur poate recupera în deplasare un deficit de nouă goluri (ba chiar 10), potrivit csminaur.ro.

Returul va avea loc duminică, 4 septembrie, de la ora 16.00 (17.00 – ora României), în “Elek Gyula Arena” din Budapesta. Acolo vom avea o brigadă de arbitri din Islanda, formată din Jonas Eliasson și Anton Palsson, iar delegat EHF va fi Christian Kaschutz (Austria).

Jocul a fost echilibrat în prima sa parte. Toți ne-am temut de Mate Lekai, însă centrul cu peste 130 de selecții în naționala Ungariei a jucat în total vreo 10 minute, la finalul primei părți. Am condus de mai multe ori cu două goluri diferență, însă ultimele șase minute din prima parte au fost foarte slabe: de la 13-11 s-a ajuns la 13-15, dar golul din 9m cu zid în față marcat de Vujic ne-a adus speranțe că partea a doua va fi mai bună.

Partea a doua n-a fost deloc una grozavă pentru Minaur. De la 17-19 (min. 35), când Vujic a reușit un gol din poartă în poartă (ungurii aveau un eliminat), totul s-a rupt. Am ratat foarte multe, FTC ne-a dat o mulțime de goluri pe apărarea centrală, cu scheme bine executate, iar scorul a luat proporții.

CS Minaur Baia Mare – Ferencvarosi Torna Club Budapesta: 27-36 (14-15)

  • Sala Polivalentă “Lascăr Pană” din Baia Mare; cca 1.000 spectatori
  • Au arbitrat: Jesper Krikholm Madsen și Henrik Mortensen (Danemarca). Delegat EHF: Aco Nikolovski (Macedonia de Nord)
  • Aruncări de la 7m: 2-2 (transformate: 0-1; au ratat: Kotrc, Căbuț / Bencze Imre). Minute de eliminare: 0-8
  • CS Minaur: Anton Terekhov (10 intervenții), Barna Buzogany (a apărat un 7m) – Anderson Mollino da Silva 6, Stefan Vujic 4, Nemanja Ratkovic 4, Călin Căbuț 3, Stevan Vujovic 2, Daniel Bera 2, Milan Kotrc 2, Viorel Fotache 1, Tudor Buguleț 1, Bogdan Mănescu 1, Tomas Cip 1, Robert Nagy, Gabriel Massuca Teca. Nu a jucat Erik Pop. Antrenor: Alexandru Sabou
  • Ferencvaros: Ádám Borbély (15 intervenții, a apărat și 2 de 7m), Kristóf Gyori (nu a jucat) – Péter Kovacsics 7, Bence Nagy 7, Alex Bognár 3, Daniel Fuzi 3, Máté Ónodi-Jánoskúti 3, Bencze Imre 3, Dávid Debreczeni 3, Jakub Mikita 2, Bendegúz Bujdosó 2 (unul din 7m), Bálint Pordán 1, Zsolt Balogh 1, Máte Lékai, Kristóf Csurgo. Oficiali: Antrenori: István Pásztor, Zsolt Ocsovai, Abel Nagy, Varga Mate.

Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu