Share
CS Dragonul Baia Mare, 31 de ani de activitate

CS Dragonul Baia Mare, 31 de ani de activitate

În 26 februarie 2024, Clubul Sportiv Dragonul Baia Mare a împlinit 31 de ani de activitate, sub conducerea antrenorului emerit Dan Goron 6 dan Taekwon-do ITF, 5 dan Freestyle Kickboxing.

Sunt decenii de activitate în artele marțiale și în special în Taekwon-do ITF, perioada în care clubul se poate lăuda cu numeroasele titluri de campioni și vicecampioni mondiali, campioni europeni la toate probele, individual și echipa, cu miile de medalii obținute pe plan national (individual și echipă) și în jur de 150 de cupe obținute la competiții.

”În același timp avem și o echipă tehnică în continuă dezvoltare si pregătire, formată din instructori cu centuri negre între 1 și 5 dan, împreună cu care este asigurată pregătirea sportivilor din cadrul clubului. Mulțumim pe această cale tuturor celor care au fost alături de noi și în momentele bune dar și în momentele în care loialitatea, sinceritatea si sprijinul necondiționat a fost pus la incercare, mai ales în perioada pandemiei, dar împreună am mers mai departe. Mulțumim!”, arată oficialii clubului băimărean.

Chiar înainte de această aniversare, 437 de sportivi înscriși de la 23 de cluburi din țară au participat la cele 2 evenimente naționale ale Federatiei Române de Taekwon-do ITF, Stagiul Național Regional de Pregătire la Taekwon-do ITF pentru Sportivi și Stagiul de Taekwon-do KIDS. ”Aceste evenimente majore au fost organizate la Baia Mare de către federație împreună cu organizatorul local Clubul Sportiv Dragonul Baia Mare, prin antrenor emerit Dan Goron 6 dan, fiind o bună ocazie pentru perfecționarea procedeelor tehnice dar si un bun prilej de socializare pentru sportivii prezenți la stagii. Prin muncă, seriozitatea și implicarea fiecărui membru al federației în proiectele comune, apar și roadele. La fel și în cadrul cluburilor, atunci cand se implică lumea, iese ceva frumos. Mulțumim pentru întregul sprijin din partea organizației naționale Federatia Romana de Taekwon-do ITF și pe aceasta cale, dorim să mulțumim tuturor pentru întreaga implicare!”, mai arată oficialii clubului băimărean.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.



Lasă un comentariu