Share
Ce n-a putut acasă, Minerul a reușit în deplasare: prima victorie a sezonului

Ce n-a putut acasă, Minerul a reușit în deplasare: prima victorie a sezonului

Cu două egaluri și o înfrângere, Minerul Baia Mare s-a deplasat la Dej decisă să aducă prima victorie din campionat, în etapa a 4-a a Ligii a 3-a, în confruntarea cu FC Unirea din localitate. În perioada de pregătire băimărenii au reușit două victorii împotriva dejenilor.

FC Unirea Dej – Minerul Baia Mare: 0-1 (0-1)

Pentru băimăreni o primă victorie în sezon era esențială, atât pentru menținerea în cursa promovării, cât și pentru moralul echipei. Dorin Toma a aliniat o garnitură destul de mult modificată, încercând să revitalizeze un 11 cu multe valori individuale care până la ora meciului nu au prea reușit să arate ca o echipă. Minerul a început bine și în minutul 10 Krisztian Szekely a marcat oportunist (0-1), în urma unei învălmășeli în fața porții adverse. S-a mai trecut odată pe lângă gol, după o altă fază confuză încheiată cu o minge căzută pe bară.

În minutul 30 ambulanța a pătruns pe teren după un fault dur asupra lui Lemac, lovit puternic în cap. Din fericire, acesta a putut să revină în joc. În partea a doua băimărenii domină ușor și ratează alte 2-3 ocazii de a majora. Toma face toate schimbările, fără ca scorul să se mai modifice însă până la final.

La meci au fost prezenți și patru membri ai galeriei Commando Bulldogs (foto stânga), grupare care a revenit alături de echipă, după ce în returul sezonului trecut a boicotat meciurile jucate după înfrângerea în fața rivalilor de la ACS Fotbal Comuna Recea.

Minerul acumulează 5 puncte și revine etapa viitoare pe teren propriu, când va înfrunta pe ACS Industria Gâlda. Meciul se joacă sâmbătă 21 septembrie, de la ora 17.00.

Rafael HEKMAN

Foto: Commando Bulldogs


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu