Share
ACS  Satu Nou de Jos, echipă de Liga a 5-a, a ajuns în sferturile Cupei României

ACS Satu Nou de Jos, echipă de Liga a 5-a, a ajuns în sferturile Cupei României

Miercuri după-amiază au avut loc meciurile din faza județeană a Cupei României la fotbal. Meciul dintre CS Seini și CS Progresul Șomcuta Mare a fost amânat și se joacă joi, 3 octombrie, de la ora 19.00, în nocturnă, pe stadionul din Șomcuta Mare. Așa cum am anunțat,  CS Viitorul Ulmeni nu s-a prezentat și a pierdut cu 3-0. În rest, meciuri aprige, doar Borșa câștigând detașat. Două meciuri au avut nevoie de reprize de prelungiri, iar unul a fost decis la lovituri de departajare. Cel mai disputat meci încheiat în timpul regulamentar s-a jucat la Fărcașa (foto), unde suporterii echipei din localitate au trecut în două rânduri de la agonie la extaz. Bârsana a deschis scorul, ca mai apoi gazdele să preia conducerea cu 2-1. Cu puțin înainte de final Avântul a egalat, însă Fărcașa a reușit să marcheze golul victoriei în minutul 90+4.

Interesant de remarcat că sferturile de finală vor avea printre combatante o echipă de liga a 5-a, ACS Satu Nou de Jos depășind în prelungiri, cu 4-3 pe CSO Minerul Baia Sprie. Iată rezultatele înregistrate:

  • CSO Borșa – ACS Salina Ocna Șugatag 4-1;
  • ACS Bradul Vișeu de Sus – Unirea Șișești 3-2, după prelungiri (2-2, după 90 de minute);
  • AS Nistru – FC Suciu de Sus 8-6, după executarea loviturile de departajare de la 11 metri (4-4 după 90 min.);
  • AS Remeți – ACS Bradul Groșii Țibleșului 2-0;
  • CS Fărcașa – ACS Avântul Bârsana 3-2;
  • ACS Satu Nou de Jos – CSO Minerul Baia Sprie 4-3, după prelungiri (2-2 după 90 de minute).

Rafael HEKMAN

Foto:  facebook Comuna Fărcașa/ Mircea Paușeniuc


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


2 Comentarii în această postare

  1. Echipa din liga a 5 -a a ajuns în sferturile cupei României la faza pe județ nu pe țară. Mai studiați înainte de a publica un articol

    Răspunde
    • Noi nu vă cerem să studiați, ci doar să citiți și textele, nu doar titlurile. Căci atunci sigur ați fi observat că n-ați descoperit America din moment ce, chiar în primul rând, scrie: ”Miercuri după-amiază au avut loc meciurile din FAZA JUDEȚEANĂ a Cupei României la fotbal”. Altfel vă mulțumim că ne urmăriți. O să vă mulțumim și mai mult când ne veți și citi cu adevărat.

      Răspunde

Lasă un comentariu